30 lis 2007, 13:40
Hejka :-)
Nellu gratuluję zakonczenia kursu z wynikiem pozytymnym :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mosobku zaglądaj częściej ,o le dasz radę.I jak wpracy???A Bartuś to cały jest jak "wałeczek",ale teraz też nie ma apetytu i wreszcie waga stanęła :ico_oczko: .Co do sanek to ja najpierw muszę o śnieg poprosić,niby jest ale tak malutko :-( ,że na razie z sanek nici...
Elu dzięki za foteczki-Jaś jest uroczy i wygląda na małego Aniołeczka(pewnie nie uwierzysz?! :ico_oczko: ),już to pisałam i podtrzymuję ,nie wiem czemu masz inne zdanie na ten temat :ico_oczko: .Odnośnie telewizora dopiero dziś ostatecznie zdecydujemy co dalej,na razie brak :ico_placzek: .Strasznie nam się wczoraj wieczór dłużył :ico_olaboga: .Bartek jeszcze troszkę kaszle,ale tylka jak się obudzi coś mu zalega,to odkalsznie i spokój i troszkę ma jeszcze katarek :ico_noniewiem:
Wszystkim balującym dziś i jutro udanych andrzejek :-D .My siedzimy w domku i co ciekawe sami ,bo Piotrek ma pracującą sobotę ,niedzielę,niestety już w październiku im kierownik zapowiedział,że ew. andrzejki albo tydz. wcześniej albo tydz. później :-(
Asiu-dla CIebie specjalne ściskawki,nic się nie martw,w końcu mąż pozwoli ci chwilkę popracować :ico_oczko: .Spójrz może na to z innej strony,że on to wszystko dla was,żeby było na wszystko ,że nie chce ciebie przemęczać itd i może łatwiej zniesiesz kolejne wybryki z jego strony.Zrób tak jak poradziła Ci Nella-może zrozumie :ico_noniewiem:
My dziś zaliczyliśmy sorzatanko,Bartek mi tak pomagał i tak się zmęczył,że poszedł spać. Już się wyspał a ja nawet chwilkę nie odsapnęłam :ico_oczko: .Zmykam szykować obiadek ,bo i Dominiś już ze szkoły idzie :-) .
Do później,mam nadzieję,że się dobiję do kompa :ico_oczko: