Rybcia :ico_olaboga: :ico_olaboga: mam nadzieję, że wszystkie badania będą dla Was pomyślne i przyjemne dla Andrzejka... Z tą gastroskopią to... :ico_olaboga: Nie wiem co bym zrobiła... jeśli już to byłaby ostateczność to chyba bym się zdecydowała, ale martwi mnie te znieczulenie ogólne... Tyle razy się słyszy, że dzieci są uczulone na takie specyfiki i potem różne tragedie z tego wychodzą... No, mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby :ico_sorki: :ico_sorki:
A u teściowej to tylko herbatka, jeżeli oczywiście zaproponują, bo często "zapominają" :ico_noniewiem:
Kupiłam właśnie (tzn dziadki fundują :ico_oczko: ) Julci taką huśtawkę... co o tym myślicie?
http://www.allegro.pl/item275212658_hus ... f_vat.html
Bo z początku była taka opcja, że na tego laptopa mieliśmy składac się z bratem R a on kupuje Julci tę hustawkę... Ale stwierdziliśmy z Rafałem, że już trudno... zapłacimy sami- w tesco sa fajne i tanie. jednak ta Renata dała sporp Julci a to kojec, a to krzesełko itp teraz już też ponoć coś fajnego kupiła... i raz do roku możemy i my sie rzucić. No, ale Jacek stwierdził, że skoro się nie chcemy składać to sami sobie mamy kupic tę huśtawkę... No to moi rodzice się zaoferowali, bo im sie podoba. Teraz będzie Julcia hustać się w domu a latem na podwórku.
Idę sie kąpać... dopiero :ico_wstydzioch: