:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Arek raczkowal, no moze nie tak sprawnie i duzo a raczej pelzal jak gasienica chwile kleczal w pozycji do raczkowania ale jest blizej niz dalej
Ja rozumiem. I właśnie to nie jest prawda, bo Tomek pierdział masakrycznie smierdząco juz od poniedziałku a kupkę zrobił np w niedzielę. Także jak pierdy, to nie znaczy że kupa idzie.Kamilko- nie pisalam o kupach tylko o pierdzeniu :-)

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:Wiec bedziemy wiezc im torbe kory i sosnowych trzonkow hahaha Jak przeswietla mi torbe to wezma za szurnieta
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko:Zdjęcia fantastyczne, Luśka fantastyczna. Zreszta wiesz, że strasznie mi sie podoba.

duzo innych specjalnych rzeczy jest - pajacyki, lusterka, baby legs'y, golfiki, ale ceny mnie troche przerazaja, a jednoczesnie zachecaja do szukania wlasnych, tanszych rozwiazan :ico_oczko: . mam juz poncho i baby legs'y wlasnej roboty :ico_oczko:O kurde nawet nie widziałam, że są takie kurtki. Ale jazda hihi.
ale mi wolne :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: chyba bym do pracy wolala :ico_noniewiem: powodzonka :ico_oczko:Ja mam dzisiaj wolne , więc mycie okien , pranie firanek i mega sprzątanie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość