03 gru 2007, 23:27
OLALA to drugie mi sie bardziej podoba a ja mam jeszcze cosik takiego:
"TAM,GDZIE NIE MA DZIECI,BRAKUJE NIEBA"
"NAJWIEKSZYM SZCZESCIEM JEST DZIECKO! MOZE STU INZYNIEROW POSTAWIC TYSIACE KOMBINATOW FABRYCZNYCH,ALE ZADNA Z TYCH BUDOWLI NIE MA W SOBIE ZYCIA WIECZNEGO" S. Wyszyński
A ten pierwszy autor to jakos po francusku sie pisze hi hi hi ;)
ML mysle ze nigdy nie jest za pozno zeby oduczyc czegos dzecka czy kogokolwiek ;0,zobacz na sper nianie z jakimi dzieciakami sie styka i ich poskramnia hi hi hi takze zacznij moze poprostu mniej na niego uwagi zwracac,niech sie usamodzielnia bo nie ujedziesz :).
Niech płacze z czasem z rozumie ze poprostu nie mozesz byc na kazde jego widzi i sie czy histerie bo chce zebys była przy nim,ja miałąm pozniej problem z kacpim troche na początku w przdszkolu, bez przerwy płacz, szlochanie nerwowki bo on chce z mmaa do sali weisc nie no to mi sie w głowie nie miesciło. W koncu jakos zaczął z tego wyrastac hi hi ale mogłam od początku mniej go lelkac a teraz Melcia to juz pikuś nic przy niej nie robie tzn. robię ale to co trzeba, prztulam, pieszcze kołysze, całuje tyle ile tego potrzeba ale bez przesady jak pisze Dorota.m. :)-POWODZENIA dasz radetylko badz stanowcza, mow moze do niego jak nie ma ciebie w poblizu zeby czuł ze ciagle jestes, on tez jest troche w innej sytuacji bo mało ciebie juz widuje i tęskni pewnie :)
KATELAJDKA no wiesz co włąsnie Amelcia po mleku z kleikiem spi po czekaj jak pije ok.20.30 to potem dopiero ok tej 2.00-3.00 czyli po ok 5-6 godzinkach tez hi hi hi a tu po kaszce mannej co powinna ja zasycic bardziej chociaz ona na wodzie jest a tam jednak mleko+kleik hm to po kaszce po niespełna 3 godzinkach nawet nie sie przebudziła i wytrąbila flache mleka 180ml i potem w nocy cycek jeszcze ale juz tylko tydzien i konieccccc piersiiii nieodwołalnie zegnamy cyccusia, troche mi smutno bo jednak przywiazanie mega ale juz cche skonczyc i tak tylko w nocy karmie to juz tak bez sensu bo ona chyba bardziej tego chce ze wzgledu na przytulenie i pocyckanie niz chyba zasycenie sie hi hi hi. Wiec dobrze ze juz mleko inne normalnie pije bo nie bedzie chyba zle :)
JUTRO KONTROLA U LEKARZ-MELCIA I JA jak wrocimy to wam napisze co z nami, buziaczki ide kimkac papasiuuuuuuuuu
Ostatnio zmieniony 03 gru 2007, 23:32 przez
karolas, łącznie zmieniany 1 raz.