03 gru 2007, 19:52
Witam!!
Nowa, miałaś odpoczywać i zdrowieć, a Ty za sprzątanie się bierzesz :ico_nienie:
Kasiulinka, życzę powodzenia Tobie i synkowi na jutrzejszych badaniach!!! Bartek miał refluksy, że robią mu scyntygrafię? Czy coś innego go dopadło?
Siunia, będziemy trzymać za Ciebie kciuki, więc na pewno zdasz :ico_haha_01:
Ja mam pierwszą jazdę w sobotę i już się troszkę denerwuję. Mam nadzieję, że nie będę musiała od razu jeździć po mieście, bo ja na razie nie wiem gdzie się kluczyk wkłada :ico_oczko:
Co do ubrań ciążowych, to ja jeszcze nie zaczęłam ich używać. Dostałam kilka bluzek i spodni od siostry i 2 szwagierek (każda urodziła w tym roku dzidzie :-D ), ale nie zakładam ich, bo są wielkie :ico_szoking: Nie potrafię sobie wyobrazić, że niedługo i ja osiągnę taki rozmiar. Na razie to schudłam w ciągu 2 tyg. 1kg - głównie to przez mdłości i stres. Jeszcze nie mam brzuszka :ico_placzek: Mam nadzieję, że na Święta się powiększy :-) bo po świętach to na pewno :ico_brawa_01:
Spinka, ja miałam być nauczycielem. Tak przynajmniej marzyła moja mama. Przez całe studia chciałam być neurologiem, ale jak trafiłam na gineksy to się zakochałam w tej pracy. Niestety to jest ciężka i długa specjalizacja, więc muszę wybrać coś innego.