O jeju
Eve aż niemożliwe, no Szymuś śpioch :ico_brawa_01: A mój Olus też w ciągu dnia mało śpi tylko raz ok 3godz i tyle, a potem wieczorem bywa marudny wiec wczoraj nie czekalismy z kąpaniem do 20.30 tylko było wczesniej tak że Olek o 20.15 juz smacznie spał no ale też z tego powodu że wczesniej zasnął to i wczesniej było pierwsze jedzonko bo o 2.00 a potem o 6.00 i spał do 9.00 Dla mnie taka nocka jest całkiem do przyjęcia i teraz chyba przestawimy kąpanie na 19.30. Dziwi mnie tylko to że jak chodził spac ok 21.30 to całkowita pobudka była ok 8.00 a jak wczoraj połozylismy go o 20.00 to spał aż do 9.00 :ico_noniewiem:
Chciałam zamówić na allegro kalendarz ze zdjęciem Zuzy
Ja też o tym myśle, ale ja zamowie u nas na miejscu u fotografa. Robią podobno takie przekładane kalendarze każdy miesiąc inne zdjecie.
A jaki to programik masz? Moze też sama pokombinuje.
Chociaż jak ja się wyrwę z domku na sklepy na 2 godzinki to też mam moralniaka
No taki już los mam, cięzko o spokojne zakupy :-)
[ Dodano: 2007-12-04, 14:24 ]
Ewasiek to nic tylko sie kuruj kobieto i mam nadzieje ze Michałek tego od ciebie nie łapnie. Rzeczywiscie znowu jakis wirus grypy jelitowej panuje oj byle by nas mijał z daleka :ico_sorki:
[ Dodano: 2007-12-04, 14:25 ]
Hmmm a gdzie się podziewa
Dominisia i Mama Zuzi ?? :ico_olaboga:
No i
Justyny też dawno nie było :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-12-04, 14:30 ]
Aaaa dziś bylam na odwiedzinach w pracy, niestety z szefem nie udalo mi sie pogadac bo byl nieobecny, ale jak powiedzialam kolezankom ze chce wrocic na 3/4 etatu to zrobily smutne minki i namawialy zeby jednak zostac na calym bo tyle roboty a one juz nie dają rady (cała moja robota spadła teraz na nie) i tak mi sie jakos zal zrobiło, wiec dalej będe sie zastanawiać co zrobić. Po macierzynskim wezme sobie jeszcze urlopik i do pracy wracam 4 lutego.
[ Dodano: 2007-12-04, 14:32 ]
Eve Szymus ma śliczny dresik na zdjęciu :ico_brawa_01: