ahhh byłoby zbyt pięknie...gdyby nie one to bylo by tak fajnie :ico_oczko:
łoj mnie też.W nocy to nieraz nie moge podnieść się zeby iść siku, nie mówiąc już o ubieraniu butów ,sobie czy małej,a po goleniu nóg nie mogę się odprostować, jakoś szybko mnie tym razem kregosłup dopadł, z Emi dopiero w 7 miesiącu.coraz bardziej boli mnie kregosłup
mnie też, najwiecej rachunków, do tego jeszcze ubezp samochodu,koszta przyjazdu chłopa,prezwenty, zakupy na święta, gin+usg, a i jeszcze w tym miesiącu czeka nas mechanik samochodowy,bo coś pompka paliwowa nie zasysa czy cuś tym stylu,to chyba bedzie ogromny koszt bo chyba nowa ponad 2tys zł :ico_szoking: Trza chyba skok na bank zrobić :ico_haha_01: może coś zorganizujemy?ten grudzien mnie zrujnuje mam takie tyly z oplatami w tym miesiacu ze nie dowiary
mam nadzieje bo nie chce mi sie tu wcale siedziec tylko te zasrane pieniadze nas tu trzymaja :554: pogoda wstretna sie zrobila typowo irlandzka wieje ze malo glowy nie urwie pada a za chwile slonce swieci co pol godz zmiana :ico_olaboga:... nim sie obejrzysz to na nowo tu przyjedziesz.
fajnie by to wyglądało kilka babek z brzuchami pod nosem rabują bank :-D Pewnie by nam kase dobrowolniwe oddali coby nas nie stresować :ico_brawa_01:dzis duzego lotka puscilam jak nawet 5 nie wpadnie to robie skok z toba
fajnie by było fajnie, może i na policje by nic nie zgłaszali żeby nas nie ciągać po sądach - ehh pomarzyć dobra rzecz :-Dfajnie by to wyglądało kilka babek z brzuchami pod nosem rabują bank :-D Pewnie by nam kase dobrowolniwe oddali coby nas nie stresować :ico_brawa_01:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość