No nie wiem co z ta manną chyba nie miała ona wpływu na długosć snu bo wiesz co mi sie zdaje ze Melcia zaczyna ząbkowac znów te łopaty chyba sie zaczynają i jak zabkuje to widze ze wiecej mleka chce naprawde wtedy przy pierwszych ząbkach było tak samo zamiast pic w nocy raz pije po dwa razy znow hmmmm ciekawe kiedy wyjda te ząbki znow ach :)
Super ze agatka zaczęła juz coraz lepiej smigac, widzisz mówiłam ci nawet sie nie obejrzysz a ona sobie pojdzie hahahah-gratulacje :ico_brawa_01:
KELLY co za historia normalnie tylko wziasc bejzbola i patrzec jak puchnie co nie co ach brak słow :ico_zly:
:ico_zly: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
HEKKATE to ja miałam podobna historię ale z Kacperkiem, wchodze po cichu do jego pokoju patrze spi no to ukladam sobie bielizne do szafy a tu nagle takim zachrypnietym gardłem bo był chory wtedy mamaaaaaaaaaaaa!!!!! jak podskoczyłam wariacik mały zawał gotowy
LUTOWECZKI musze sie wam czym pochwalić- dzisiaj byłam z Amelka i szwagierka u kosmetyczki i Amelka ma kolczyki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wygląda uroczo taka mała dama hi hi hi, z poczatku usmiechała sie do pani ale po pierwszym pstryknieciu zrobiła podkówke i przy drugim uszku juz poszła beksa. Płakała tylko 2 minutki po czym sie uspokoila, wrócilysmy do domku, normalnie sie bawiła, spała na tych kolczykach bo ona na boczkach spi teraz sie niedawno obudziła i znow jest taka jak zawsze czyli pogodna-smieszek mały ;)
Moze wam wkleję fotki tylko nie gwarantuje ze bedzie te kolczyki super widac bo mela taka ruchliwa jest ze trudno mi ja juz uchwycic do zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
MAMA KASIA gratulacje dla Alusi za coraz lepsze chodzenia na święta pewnie juz bedzie chodzic jak kaczuszka hi hi hi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
LULU ja tez sie cieszę ze zFilipkiem jest wszystko w porzadku ufffffffff ale ulga jak dla mnie ulga to dla ciebie juz widze jaka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

MAGDZINKA widziałm twoj opis na GG GRATULUJE TEZ ZDRóWKA U jOASI ZE JUZ KONIEC REHABILITACJI TAK SIE CIESZE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: