Dzien dobry, dzięn dobry, dzięn dobry :-D jak tam pod poduszkami dużo prezencików, czy jakieś rózgi :-D
śliczny ten mikołajek :-D
A ja mi sie w koncu udąło wczoraj zarejestrowac jako bezrobotna, ale pierwszy zasiłek to ja dopiero w styczniu dostane, całe 390 zł :-D akurat na pieluchy i mleko bedzie :-D normalnie śmieszni są :-D ale cóz dobre i to
A później odwiedzinki u małej Hani, bo Pawełek przy niej to King-kong :-D ale tak to ja moge w odwiedzinki chodzić, bo tam zawsze góra zabwek jest wiec Pawełkowi się nie nudzi :-D
A zakupów to ja duzo nie robiłam jakeiś tam słodycze, bo mezulkowi to juz wcześniej zamówiłąm ksiązeczke "I ty mozesz być super tatą" :-D ciekawe czy mu się spodoba :-D
Wczoraj to mnie wogóle taka niespodzienka spotkaął ze byłam w szoku,b o siedze sobie w urzedzie a tu telefon dzowni i jakiś gosciu mówi ze jest u mnie pod domem z przesyłka, nie wiedziałam co to jest bo ostatnio troche duzo rzeczy pozamawiałam, a tu się okazało ze mi juz krzesełko dla malucha przyszło a zamawiałam je w niedziele, wiec normalnie byłam w szoku tak szybkiej dostawy :ico_szoking:
Basiu dla ciebie oczywiście ogromniaste brawa za opanowanie w sprawie teściów, bo ja jak bym takich miała to bym taką rozrubę zrobiła ze by się już chyba wiecej nie pokazali
Moniw z tymi teściami to ekstra pomysł ale cos się boje ze nawet ceny minimalnej byś nie osiągnęła,
Justynko biedna Veronisia, mam nadzieje ze już będzie dziś lepiej a jak nie to maszeruj do lekarza mzoe niech ja zbada tak na wszelki wypadek
Joasiu ja w porządkami to w lesie jestem, normalnie niby się siedzi w domku a na wszystko czasu brak, ale cóz zrobic jak się jest od TT uzależnionym
A ja tez jestem za tym ze dziewczynki to powinny w sukienusiach cały czas chodzić
Kinga mi się już tez marzy choineczka, ale u nas się ubiera dzięn przed wigilią i to tak po wielkich bitwach z tata bo zawsze ubierał w wigilie.
Eliza już super pannica i warzy i mierzy tyle co mój Pawełek ostatnio na szczepiniu
Sosim foteczka przecudna, i tyle włosków ta twoja Zosia ma chyba mamusi te wszystkie zabrała