witamy !!!!!!!!!!!!!!!!!
znowu dawno mnie nie bylo :) Kubus dzis skonczyl 4 miesiace :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a od 3 dni daje mu jabluszko ze sloiczka firmy hipp wcina super tylko widzi ze daje mu lyzeczke to otwiera DZIUBA SZEROKO a potem sie cieszy i smieje w glosik.dzis mu kupie marcheweczke i zobacze jakei jeszce sa dania od 4 miesiaca dla maluchow..musze wybieracostroznie bo to maly alergik.....:-)
znajoma mi powiedziala ze nie powinnam mu dawac ze slika jedzenia puki karmie piersia..... czy to prawda??? Kubuniowi bardzo sie to podoba i smakuje a mi karmienie jego sprawia wielka przyjemnosc bo widze jak moje malenstwo wcina i sie cieszy z tego ze daje mu co innego niz tylko mleko :-)
:ico_brawa_01:
w styczniu chyba biore z mezem slub koscielny jestesmy po cywilnym tylko i chcielismy kube ochrzcic a ksiadz powiedzial ze bez slubu nie ma mowy...dzis idziemy sie dogadac co do kosztow powiedzial ze na reke nam pojdzie ( zobaczymy ) jesli powie bog wie ile to w innym kosciele bez slubu ochrzcimy a slub za rok wezmiemy..jak beda fundusze... poszukuje tez suknie slubnej ...wypozyczac chyba bede...ale samo wyzpozyczenie 300 zl kosztuje..a u nas tylko maz pracuje narazie i zarabia 800 zl :/ ja sie ucze ale naszczescie mieszkamy z tesciami i oni nam pomoga jakos :)
wkleje foteczki kuby z dzis i wczoraj