07 gru 2007, 14:46
Cześc dziewczynki!!!!
Na początek uściski i całuski dla Tomusia z okazji skończenia pół roczku!!!! :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big:
Madziorka strasznie się cieszę że Leoś w końcu zrobił kupkę :ico_brawa_01: :509: 12 dni to strasznie długo... ale na szczęście juz ok :-D
avisku przesyłam pozytywne wibracje dla Laurki, żeby szybko wyzdrowiała :ico_buziaczki_big:
Frydza twoja Wiki mnie poprostu rozwala- taka słodka że można by ją było schrupać :ico_brawa_01: a jak pięknie siedzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja Kalinka jewszcze się chwieje
a te dziciaczki ze zdjęć przekochane
Juli - cieszę się że wypad do Irlandii sie udał, po zdjęciach widać że było super :-D
[ Dodano: 2007-12-07, 13:52 ]
a ja się strasznie cieszę bo zaraz jadę do domku do mojej tuli luli :ico_brawa_01: cały weekend mamy dla siebie, bo ostatnio spędziłąm weekend na uczelni....
jedyne co mnie martwi to to że moja mam coś sie nie za doibrze czuje :ico_placzek: wyszło jej jakieś paskudne uczulenie na nogach i rękach niewiedomo od czego, była już u lekarza ale nie widac poprawy.... echhhhh
[ Dodano: 2007-12-07, 13:53 ]
kurcze ciekawa jestem co u naszej Alinki...... mam nadzieję że wszystko ok i w tym momencie następuję namiętne godzenie i dlatego jeszcze nas nie odwiedziła dzisiaj....