U mnie dzisiaj piekna pogoda i słoneczko ładnie świeci :ico_brawa_01:
Może zacznę od tego,że właśnie pakuje torbę do szpitala i nie mam pojęcia co zabrac dla małego na wyjście :ico_noniewiem: Może mi pomożecie? :ico_sorki:
Nie wiem czy brac kombinezonik ,czy wystarczy rożek i kocyk do przewiezienia :ico_olaboga:
Ach w ogóle z tego wszystkiego zapomniałam co jest jeszcze potrzebne dla mnie :ico_zly:
Mariolka dokładnie ,bo dostaniesz lańsko ode mnie.Byłaś u lekarza i wyraźnie Tobie zakazał jakiegokolwiek przemęczania się :ico_nienie: Musisz jeszcze troszke wytrzymać :ico_sorki:mariola co Ty tu dziewczyno ze sprzątaniem teraz wyskakujesz jak chodzić nie możesz
Kasiu kochana jak miło,ze się pokazałas :ico_oczko: ,cieszę sie ,że u Ciebie wszystko dobrze,a mała to rzeczywiście duża kobitka :ico_brawa_01: :-) Torba spakowana?
Przesyłam buziaki :-)
[ Dodano: 2007-12-08, 11:22 ]
Kasiu pięknie to wszystko wygląda ,ach chyba też już przystroję łóżeczko naszej niuni :-)Ja wpadlam tylko pochwalic sie kącikiem mojej kruszynki:
[ Dodano: 2007-12-08, 11:26 ]
A i jeszcze jedno pytanko :ico_wstydzioch: CZy do szpitala trzeba zabrać butelki do mleka? :ico_noniewiem: