08 gru 2007, 21:31
Hej kobiety!
Kubusiowi :ico_tort: sto lat, sto lat!!!
Kamizeli :ico_brawa_01: i :ico_szoking: za wygląd!!! Wiktor jest świetny, te jego zębolki...No i u cioci też mi się podoba...
Glizda ale już choinka...? ja jakoś nie popieram...u nas zawsze ubieram w wigilię rano, żeby nie spowszedniało...ale, jakoś trzeba się wprowadzać w nastrój tam daleko nie?
A co do wczorajszej dyskusji...ja też jakoś nie do końca wierzę w wypalenie misji spotkanie, ale bardzo bym chciała!!!
No i odnośnie dzisiejszej frekwencji...sprzątanie pewnie...Ja od rana...już nie mogę, jeszcze ciągle :ico_zly: na J...i minął dzień...Co prawda umył okna :ico_sorki: ale ja? cały dom...pajęczyny...firany, pranie, odkurzanie... :ico_olaboga: przemeblowanie w pokoju i Hania do tego i umieram...a jeszcze nie jest tak, jakbym chciała...
I wiecie co...idę z prośbą...módlcie się żeby moja szwagierka nie rodziła w okolicy świąt za bardzo...!!! bo jak tak, to moja teściowa będzie u nas w święta!!! :ico_chory: i jak o tym pomyślę, to już mi się odechciewa. Spoko, ja z nią wytrzymam, bo jakoś się da. No i nie robię problemów, bo jak trzeba będzie, to zniosę, w końcu święta nie? ale kuźwa...dla mnie to takie magiczne chwile...a ona mi będzie trajkotać ciągle to samo i się wtrącać i mi tę magię popsuje!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Do tego założyliśmy se tel i teraz teście ciągle do nas dzwonią!!! :ico_puknij: i już mnie dziś :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ostro, bo znów nam wymyślają plany życiowe!!! i chcą nam dać (niby kiedyś tam...) auto- opla vectre lat obecnie 12..........J chce, a ja bardzo nie chcę!!! bo nonono nie dość, że to auto już ma tyle na liczniku że :ico_olaboga: nie ma klimy, ani gazu...to jeszcze założę się, że za jakiś czas nam wypomną, że je dostaliśmy...Pierdolę taki interes..i się teraz z J będę kłócić!!!
a miało być miło...sami w domu jesteśmy...mogło być przyjemnie..ale nie będzie!!! :ico_nienie: zła już jestem i tyle!
idę coś zjeść, bo od rana na kanapkach...zajrzę jeszcze