Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!

08 gru 2007, 23:13

Mój brzucho sprzed chwili, na zdjęciu wcale nie wygląda tak źle :ico_noniewiem: znaczy nie wygląda na taki opuszczony nisko :ico_haha_01:
nie wygląda faktycznie żeby był bardzo nisko! Ale ładniutki he he
Fajnie taka piłeczka z przodu, a ja taka popuchnięta i wielka ufff

[ Dodano: 2007-12-08, 22:14 ]
No Marcia... jakbyś była na długiej pielgrzymce :ico_olaboga: bidulko, na prawdę strasznie popuchnięte-a spodziewałam się, że przesadzasz :ico_noniewiem: i to od wczoraj tak spuchły??
no dzis rano jeszcze w miare były - były spuchniete ale nie aż tak - teraz sa straszne - a nic cały dzień nie robie!

Katka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2007, 23:15

K@tk@ napisał/a:
Napisz mi prosze jak u Twojej kolezanki przebiegały straty.Czy to były poronienia czy moze ciaze obumarłe? I w którym tygodniu straciła dzieci?

obie ciąże straciła poniżej 10 tygodnia. O pierwszej dowiedziałam sie dopiero jak zaszła w ciąże po raz drugi. Obie były obumarłe. Miała robione zabiegi. Jeśli chodzi o badania to dokładnie nie wiem co miała robione, ostatnio z nią rozmawiałam ale jakos nie było okazji porozmawiac o tym bo była w pracy. Ale zapytam sie oczywiście delikatnie.
byłabym wdzieczna za informacje odnosnie badan.
Czyli u niej historia podobna do naszej.Obie ciąże obumarły.Pierwsza w 9 tc, a druga w 11 tc licząc od ost. @.

[ Dodano: 2007-12-08, 22:18 ]
marcia_pod ojejku, ale masz spuchniete nózki :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: moze trzeba zadzwonic do ginka i zapytac czy wsyztsko jest OK ??? :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

Fintifluszko wygladasz cudnie, a brzusio rewelka :ico_brawa_01:

a jesli chodzi o mnie to oby do stycznia, jak sie "machina" ruszy to i mi bedzie lżej, bo bezczynne siedzenie i czekanie to nie dla mnie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

madziarka81
Jestem mózgiem tego forum!

08 gru 2007, 23:32

Dopiero udało mi sie uspac mojego łobuza. Ja nie wiem skąd on ma tyle energii skoro od rana nie spał w ogóle. Poszedł z tatusiem do pokoju spac co sie okazało Patryk przyszedł z powrotem do pokoju do mnie, wchodze zobaczyc co w takim razie robi maciek a on zasnął :-D A miał usypiac dziecko :ico_puknij:

Marcia ale masz popuchnięte te nogi :ico_szoking: Rzeczywiście moze lepiej skontaktowac się z lekarzem, przeciez to nie jest chyba normalne ze w jeden dzien tak Ci spuchły :ico_noniewiem:

Justyna super ze takie dzisiaj zakupy za Wami :-) A brzuszek masz super, nie widze zeby był bardzo nisko, wyglądasz bardzo fajnie :ico_brawa_01:
byłabym wdzieczna za informacje odnosnie badan.
jak tylko sie z nią spotkam od razu zapytam :-)

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

08 gru 2007, 23:50

Heh dzięki dziewczyny :ico_wstydzioch: teściowa się smieje, że wyglądam jakbym piłkę połknęła... siedzę teraz na allegro, bo muszę resztę rzeczy kupić-czas w końcu sie skompletować :ico_noniewiem:

madziarka81

08 gru 2007, 23:54

JA TEZ JESZCZE JESTEM ale pewnie zaraz pójde spac bo cos mi sie oczy kleją. :-)

Awatar użytkownika
Fintifluszka

09 gru 2007, 00:01

cos mi sie oczy kleją.
ja ostatnio późno wstaje, ale i tak jestem ciągle śpiąca :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-08, 23:18 ]
zastanawiam się, ile tych majtek wielorazowych-tych siateczkowych kupić? :ico_noniewiem:

mariola
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 gru 2007, 09:57

czesc wam ja juz od 6.30 na nogach z moja corka.Tatus przychodzi z nocki zalancza komputer i zaraz Julka otwiera oczy i codziennie o to jest klotnia.Zjadlysmy sniadanko i ide gotowac obiadek czestuje was :ico_kawa: :ico_tort:

Awatar użytkownika
marcia_pod

09 gru 2007, 11:16

czesc wam ja juz od 6.30 na nogach z moja corka.Tatus przychodzi z nocki zalancza komputer i zaraz Julka otwiera oczy i codziennie o to jest klotnia
to jak on bedzie spał po nocy to tez nie dajcie mu pospac - niech wie jak to sympatycznie :ico_spanko:

czestuje was :ico_kawa: :ico_tort:
dziekuję!!!

Ja wstałam rano i moje nogi wciąż mocno spuchnięte ale troszke mniej niz wczoraj, ale jak nie bede lezec cały dzien to pewnie znów spuchną

madziarka81

09 gru 2007, 11:16

Witam.

my juz po sniadaniu, przygotujemy obiad i jedziemy do mojej mamy na kawe.

Justyna ja biore 2 paczki, więcej nie kupuje bo nie wiem ile sie przyda tak naprawde, zawsze mozna dokupic. :-) Ale mysle ze dwie wystarczą spokojnie :-) Tez sie zastanawiam ile bedziecie brały tych majtek.

miłego dnia. :-)

Awatar użytkownika
Fintifluszka

09 gru 2007, 12:00

Cześć dziewczyny, ja się powylegiwałam dzisiaj w łóżku, więc ,muszę troszkę popracować, bo po południu jadę do taty, to nie będzie czasu... Muszę sobie telefon doładować, dlatego do komputera usiadłam, bo Kuba wczoraj pojechał z rodzicami do domu po tych zakupach po płytę z windowsem i nie ma go do tej pory :ico_puknij:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”