hello, a ja dopiero dzis się zjawiam, bo weekendzik to nawet kiedy mi minała, ale jak wam powiem co sobie wymysliłam to pekniecie ze śmiechu :-D pisaąłm wam ze mam fajny przepisik na pierniczki, ale znajoma mi zapomniała dodać ze to porcja dla małej armi :-D wiec jak zaczełam o 16 tak skonczyłam o 21, ale to ozywiscie tylko i wyąłcznie dzieki pomocy męża i mojej mamusi :-D
a o to dowód :-D

wiec prosze sie częstowac :-D
A wczorajszy dzionek spedziliśmy z męzulkiem we wrocławiu na zakupkach :-D i już wiekszość prezencików zakupionych :-D i śliczne ogródniczki dżinsowe i buciczki kupiłam Pawełkowi w H&M, ale jakie tam śliczne sukienusie były :-D
wogóle jak tak chodziłam p tych marketach i oglądałam te panie z brzuszkami to normalnie mi się tez takeigo zachciało :-D tylko nei było gdzie meza zgwałcić, bo wszedzie pełno ludzi :-D
Aga jeśli chodzi o ta zabaweczkę, to już zakupiłąm, i dla mnie rewelacja w ogóle nie załuje po zabawka warta ceny i Pawełek tez się chetnie tym bawi, a z tego co widze to starczy na dłużej bo naprawde duzo tam rózności, :-D ale oczywiście najbardziej z zabawki ccieszył się tatuś, no tak to już jest ze ci nasi mezczyźni to takei duze dzieci :-D
Joasiu no Juli to ani się obejrzysz obejrzysz będzie z tobą jajaeczniczke na śniadanko wcinała
A co do tej manny na noc, to ja to samo zauważyłam ze niby maluch zjada na noc mleczko z kleikiem ryzowym to na początku tez mi się budził na jedzono w nocy ale zauważyłam ze to kwestia przyzwyczajenia była niż głód bo raz go wziaełam do siebie do łóżeczka i zasnał bez jedzonka i teraz już je po 19 a nastepny posiłek dopiero ok. 7 rano
Joasiu a to zdjecie jak zobaczyłam to normalnie w szoku jestem :ico_szoking: , a moja rodzinka powiedziała ze to fotomontaż :-D
Witaj Małolatko, no czekamy z niecierpliwością na wasze foteczki :-D