10 gru 2007, 18:52
czesc dziewczyny
dlugo nie zagladalam,ale sobotnie popoludnie tak jak wam pisalam spedzilismy z mezem w sklepach,a wieczorem jak siadlam do kompa to zajrzalam na ebay i sie wciagnelam w przegladanie,ale kupilam wozek teraz czekam na dostawe,ciekawe czy bede zadowolona :ico_noniewiem: bo nigdy nie kupowalam niczego na necie,pokazalabym wam go ale nie wiem jak zamiescic linka tutaj,jak ktoras mi powie to wam pokaze.
a w niedziele jakos nie chcialo mi sie nawet wlanczac kompa wolalam spedzic ten dzionek z mezusiem,tymbardziej ze biedak mi sie troche rozchorowal i straszny kaszel go meczy,szczegulnie jak sie polozy spac to strasznie kaszle,kupilismy wczoraj syrop ale nie pomaga :ico_zly: moze macie jakis dobry domowy sposob?
emilia gratuluje chlopca :ico_brawa_01:
kamila napisz jak tam po szpitalu.
asia i basiabrzucholki rewelacja :ico_brawa_01:
sylwia moja dzidzia rowniez malo ruchliwa i w nocy mnie jeszcze nie przebudzila,ale uspokoilam sie juz i sie nie martwie w koncu przeciez sie rusza tylko nie szaleje,a to nie powod do zmartwien i nie zapominaj ze duzo zalezy od ulozenia malenstwa,a nasze sa w poprzecznej .nie martw sie kochana :ico_buziaczki_big: