10 gru 2007, 19:15
:ico_tort: dla Milenki i Wojtusia na 10 miesięcy :ico_tort:
Joaś już cały tydzień chora i poprawy nie widać - katar ma coraz większy, męczy się bidulka bo ssać nie może, tchu jej brakuje i płacze i jeszce większy katar jej się wtedy robi :ico_placzek: chyba jutro pójdziemy na kontrolę
Qunick gratulacje dla Niny za raczkowanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiem jaka to radocha dla ciebie bo ja cały czas odkąd Joasia zaczęła do przodu to często śmiać mi się z tego chce tak to pociesznie wygląda hihi jak kręci dupką i jak sie spieszy, żeby np pieska dogonić hihi
Kajunia fajnie, że masz już choinkę - my od naszego ślubu mieliśmy taką tradycję, że ubieraliśmy choinkę na Mikołajki właśnie, żeby już cieszyć sie wcześniej atmosferą świąt - a w tym roku jakoś nami się nie chce za to zabrać :ico_noniewiem: i jeszcze choinki nie ma, szkoda, może w weekend się uda
mamcia, kelly, aga al;e fajniutkie zdjęcia :ico_brawa_01:
PREZENTY my narazie mamy tylko dla Joasi i mojej siostry.
Asia dostanie tą żyrafę Fisher price i zwierzaczki z gospodarstwa (część już dostała na mikołajki i jej się dosyć podobają) ale u nas hitem jest taka mała drewniana żaba na sznurku - normalnie już od 2 miesięcy to najlepsza zabawka Aśki, może ją miętosić na wszystkie strony, zjadać po kolei każdą nogę, kręcić w powietrzu za sznureczek itp więc kupię jej jeszcze jedną taka drewnianą zabaweczkę hihi - wkleje fotkę jak wrócę do domu:)
od dziadków dostanie m.in jakieś klocki i łosia drewnianego na biegunach z Ikei (już się na nim bujała i chyba będzie fajnie)
Karolas ja na roczek sama upiekę tort dla Joasi - o smaku rafaello, tylko kupię jakieś fajne ozdoby jadalne do dekoracji :)
A jeśli chodzi o szafki i ich zawartość to u nas jeszcze spokój, bo Joaś jest zafascynowana szufladami, a konkretnie ich otwieraniem i zamykaniem w kółko i z hukiem i za każdym razem jak zamknie to się z tego na głos smieje :-D :ico_puknij: :-D ciekawe kiedy sobie palce przytrzaśnie :ico_noniewiem: