cześć!
Ale naklikałyście dziś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Nic nie pamiętam, ale to norma :ico_wstydzioch: Ja miałam dziś istne szaleństwo przedświąteczne w domu, a sobie na piętrze tylko szafę uprzątnęłam i kwiatka jednego umyłam :ico_zly: Tylko gary, gary i gary... Moja mama bigosu tyle narobiła, że dla kompanii wojska starczy, a pasztetu drobiowego to chyba dla nas wszystkich :-D Nogi mi włażą w d...
Delicja ja ze swoją gangreną też mam tymczasowe zawieszenie broni

Ciekawe na jak długo :ico_oczko: Mam nadzieję, że się mylisz odnośnie alergii :ico_olaboga:
Mordko, moje zdanie na temat bryki już znasz, nie będę się powtarzać :-D Mam nadzieję, że u Kacpiego skończy się na tym zapaleniu gardła, chociaż i to też nie za wesoło :ico_olaboga: O bańki pytałaś? :-)
kari, w końcu zajrzałaś! Tylko co tak rzadko? Cieszę się, że u Was wszystko OK.
jeśli chodzi o Julkę, to dziękujemy za komplementy :ico_sorki: Faktycznie, jest bardzo pogodnym i uśmiechniętym dzieckiem, czasem tylko ma chimery :ico_oczko: Lubi bardzo towarzystwo, a już idealnie jest, kiedy jest w centrum zainteresowania :-)
Musze zmykać, bo idę w gości :-D Mój Tata ma dziś urodziny- co roku kończy 47 jak mówi od kilku lat :-D
papa