A ja egoistka jedna, nawet nie pochwaliłam Oli i nie odpisałam na posty :ico_wstydzioch:
A więc...
Ola jest super. Fajnego ma jeżyka na głowie :ico_brawa_01: Ta żółta pościel z misiami to ta nowa? Ładna :-)
Mordko, wiem, że nie warto sprzątać, bo do świąt to już nic nie będzie widać, ale coś robić muszę, skoro już dzieckiem nawet zająć się nie umiem... Nie chcę być skończonym pasożytem :ico_zly: :ico_oczko: Echhh... jadem dziś pluję... Ale teraz to tym bardziej muszę się czymś zająć. A Ty bystra kobita, to szybko się uwiniesz jak będziesz miała luz, kiedy S przyjedzie.
Kamelek Witaj w końcu :ico_brawa_01: Zębami się nie przejmuj, jak widzisz, Lence nie przeszkadza to w jedzeniu dorosłych obiadków :-D , a potem będzie miała tylko mocniejsze te ząbki... Szkoda, że z usypianiem wyszło jak wyszło, ale z czasem się unormuje. Trzymam kciuki za Was.
Idę kończyć z tym sprzątaniem, tylko nie wiem jak to zrobić, bo właśnie Julka śpi w tym pokoju co zaczęłam...
Naraziu
[ Dodano: 2007-12-11 ]
iw_rybka, to możemy podać sobie ręce :one: Jak mnie mogą wku...aiać pytania typu "Co wy jej robicie" to poezja... Zazdroszczę wam tej chałupki... Jaka by nie była ale ciasna, ale WłASNA! A co do zdrówka Jędrusia to... :ico_olaboga: :ico_olaboga: Bidulek... Mordeczce polecałam bańki... mi zawsze pomagały, uważam, że są rewelacyjne. jak macie kogoś fachowego, kto by Jędrusiowi je postawił, to też polecam. Na oskrzela są jak znalazł i nie bolą, tylko malinki zostawiają na ciele :-)