MAGDZINKA no dokładnie ja juz poprostu wysiadam i sama zauwazam ze coraz cześciej przez te czeste katary, ściaganie fridą podawanie lekow mam tego serdecznie dosc i wyrywam sie coraz częsciej z domku i byle jak najdłuzej po miescie smigam ;) a to za prezentami a to za ciuszkami dla mnie i takie tam głupotki hi hi hi.
A Joasia juz lepiej sie miewa? katarek jej sie konczy? I nic poza tym jej nie dolega tak? No widzisz a moja jak juz dostanie katarku to ja chodzę jak ze sraczką za przeproszeniem bo stale na katarku sie nie konczyło moze tym razem tylko katarek obyyyyyy
QUNICK to jak tak długo Ninka ma wodnisty katarek to moze alergiczny co? jak nie ma innych objawow? byłaś u alergologa?
KATELAJDKA,DOROTA.M. a ja jestem zapisana do fryzjera na 20.12 hi hi hi takze juz odliczam dni do następnego czwartku ach jak zasiąde sobie we foteliku to z 3 godzinki zejdą jak nic hahahahahah,wy tez tyle czasu u fryzjera spędzacie?
DOROTA.M. wiesz co z filmikiem nie ma duzego problemu musisz tylko sie zarejestrowac na tej stronce
www.photobucket.pl chyba tak to jest i tyle i tam jest zakladka pt.video klikasz na to następnie jest taka opcja jak przeglądaj to sie będą przeglądać twoje filmiki co masz w kompie juz z agatka i musisz wybrac tam jaki cchesz wrzucic tylko nie moze byc za duzy i za długi max.chyba 5 minut ale ja zawsze taki 2 minutowy wybieram zeby przeszedł ;). No moze nie za jasno to opisałam ale naprawde nie jest tam trudno sie polapać jak ja sie polapałam a nie znam angielskiego hahahahahahahaha
Tak bym chciała zobaczyc Agatki wyczyny wiec sie staraj kochaniutka i jutro cche tu filmik widziec hahahaha tak samo jak Alusie od MAY KASI tez czekam ;)
OLALA fajne kapciuszki Amelka tez takie ma ;)
OLALA wiesz co ja bym ci chętnie pomogla rozkręcic nowy wątek ale jakos brk mi czasu ostattnio, nie dosc ze wciaz choróbskami jestem zajęta leczeniami to jeszcze Melcia śmiga po całej chacie i nie mam czasu ale fajny miałaś pomysł :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
MAMA KASIA-FILMIKI no włąsnie powyzej Dorocie spróbowałam napisac co i jak z tym wrzucaniem filmikow to luknij ale nie wiem czy cos z tego zrozumiesz ;). w kazdym razie nic nie trzeba z nimi specjalnego robic poza tym ze trzeba je umiescic z kamerki w kompie hahahahahah i nie moga byc za długie tam na tej stronce jak juz sie zarejestujesz są podane wymiarki nie dłuzszy chyba niz 5 min i wielkosc jest podana tez ;)-trzymam kciukasy zeby i tobie sie udało wrzucic nam filmik z wyczynami Alusi