Dzien dobry :ico_oczko:
Ja ostatnio jestem jakas zakrecona.. Moze dlatego ze tak jakos ostatnio duzoo sie u mnie dzieje i powoli sie gubie.. :ico_oczko: :ico_noniewiem: Ale dam rade :ico_oczko:
No wlasnie wczoraj bylam z mezem moim u tego lekarza od cukru i mala jak wychodzilam to spala ale podobno obudzila sie to znaczy przebudzila sie i zobaczyla babcie i miala juz po spanku i szukala mnie wolala tylko mama mama i przypuszczam ze gdybym byla w domku to mala jeszcze by zasnela bo np.przebudzila sie bo jej smoczek wylecial albo chciala miec inna pozycje :ico_oczko:
Ale pozniej jak mala juz wiedziala ze mamy niema to sie zaczela ladnie i grzecznie bawic z babcia i nie plakala :ico_oczko: To dobrze.. wydaje mi sie ze Nicolcia jest teraz juz troche starsza i wiecej rozumie :ico_oczko: mala wie ze ja nie zostawie tak na zawsze tylko czasami jak mam termin u lekarza to musze jechac i mnie niema ale wydaje mi sie ze to malutka wie :ico_oczko:
A tak pozatym to Nicole byla grzeczna z babcia i sie ucieszyla jak mnie zobaczyla chociaz byla zajeta swoja kolderka ale zadowolona byla ze juz jestem bo pozniej zaczela sie normalnie popisywac :-D
A tak pozatym to u nas nocka dzisiaj superrr Mala spala spokojnie cala noc i ja sie wyspalam i obudzilysmy sie o 8 30 czyli norma :ico_brawa_01: :ico_oczko:
A u nas pada snieg... :ico_szoking: sypie i sypie i jest juz tak bialo i mokro i nawet juz bylismy z Nicolcia na spacerku dzisiaj :ico_oczko: Bylam w aptece,i na poczcie kartki swiateczne wyslac :ico_oczko: No a malutka teraz sobie zasnela juz byla taka zmeczona ale to jest to ze jak Nicole jest zmeczona to dlugo nie umie spac... :ico_noniewiem: wiec zobaczymy ile moje kochane dziecko teraz pospi :ico_oczko:
Milego dnia wam zycze i buziaczki paa
Mama_Kingi wydaje mi sie ze nie bedzie nie powinno byc az tak zle jak pojde do szpitala rodzic :ico_noniewiem: W ciagu dnia mala Nicole bawi sie ze wszystkimi wiadomo patrzy czy jestem tez obok niej... no ale problem bedzie i to juz wiem caly czas ze mala beze mnie nie zasnie.. no chyba ze juz padnie sama z wykonczenia.. ze zmeczenia :ico_noniewiem: :ico_placzek: No zdarza sie i tak.. :ico_noniewiem: Jakos to przetrwamy.. to tylko bedzie pare dni... i bede znowu w domku z malutkim Marcusem i juz ciekawa jestem jak mala bedzie reagowac na swojego braciszka :ico_oczko:
Aha a dzieje sie u mnie ostatnio wiecej tak mi sie wydaje bo tak.. Jutro mamy z Nicolcia te " nasze " zajecia takie chocby przedszkole dla maluszkow :-D i pozniej jutro musze caly domek posprzatac..
A w czwartek mam znowu termin u mojego lekarza od tego cukru bo bedzie jego osobista pani od zywienia i bedzie mi wszystko tulmaczyla dietka itd.. co ja juz wiem..
No i tak to zawsze cos sie u mnie musi dziac i sie dzieje :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-12-11, 14:07 ]
Ok to ja spadam poki mala jeszcze sobie spi,musze porobic z prankiem bo juz jest suche jakos szybko ta moja suszarka suszy :ico_oczko: i jeszcze obiadek trzeba ugotowac i karki na urodziny wypiasac musze :ico_oczko: A w czwartek to jedziemy z mezulkiem po choinke pewnie Nicolcia tez pojedzie albo zostanie z babcia bo potrzebne bedzie miejsce.. to jeszcze zobacze :ico_oczko: i kupimy sobie choinke jak co roku zywa :ico_oczko: i juz powoli swieta ida Hurrraaa :ico_brawa_01: :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-12-11, 22:08 ]
I znowu was niema.. !!!??? :ico_placzek:
No nic szkoda.. Ale i tak cos napisze :ico_oczko:
U mnie dzisiaj dzionek minal fajnie,bylismy z Nicole dzisiaj duzo na powietrzu i na sniegu :ico_oczko: Pisalam wam ze chcemy z mezem kupic Nicole pod choinke sanki z oparciem ale jednak kupimy malej cos innego bo sanki juz malutka ma dzisiaj mi tesciowa je przyniosla takie plastikowe fajne :ico_oczko: tesciowie nie kupili tylko ludzi co kiedys mieszkali na tym mieszkaniu co tesciowie zapomnieli widocznie i mala ma sanki fajne :ico_oczko:
No i juz nawet bylismy dzisiaj te sanki wyprobowac i bylo fajnie,malutkiej sie tak spodobalo ze nie chciala z nim schodzic :-D Pozniej troche ze mna Nicolinka odgarnela snieg bo tyle go napadalo przez jedna noc i dzien :ico_oczko: :ico_szoking:
I tak jakos szybko minal dzien.. wypisalam juz kartki urodzinowe bo za niedlugo ma moja tesciowa urodziny pozniej moja babcia i moja mama takze juz mam wypisane tylko wyslac :ico_oczko: tesciowa mam na miejscu to nie musze jej wysylac :ico_oczko:
A teraz niedawno wzielysmy sobie z Nicole prysznic i malutka zasnela jak aniolek wiadomo potrzebowala troche czasu na zasniecie ale nie bylo tak zle :ico_oczko: i mala sobie ladnie spi i spokojnie :ico_brawa_01:
A i jestem szczesliwa troche bo teraz sobie cukier mierze przed jedzeniem i po jedzeniu i mam calkiem dobry cukier :ico_brawa_01: :ico_oczko: i wcale nie jest podwyzszony :ico_brawa_01: jest w normie zobaczymy jak bedzie w nastepnych dniach :ico_haha_02:
Milej nocki i dobranoc i mam nadzieje ze wkrotce nasz watek ozyje bardziej :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-12-11, 22:18 ]
I znowu sie chwale :ico_oczko: :ico_wstydzioch:
Nicolinka na sankach :
I moj maly kochany Pomocnik Nicole :ico_oczko: