to nie jest nosidelko :ico_nienie: ja mam fiola na punkcie skrzywien kregoslupa i prawidlowej postawy, dlatego nigdy bym dziecko do nosidla twardego nie wlozyla. to jest chusta wiazana - najlepsze rozwiazanie dla mam, ktore chca nosic nie uszkadzajac ani siebie, ani dziecka :ico_oczko: POLECAMto jest już co nosić w tym nosidełku używsz go nadal kiedyś połżna jak Szymon był mały mówiła nam że to pożyteczna rzecz bo nawet jak dziecko ma kolke i jest w czymś takim noszone to się uspokaja

no.... ja juz zakaz dostalam mowienia nieptana o Lusce :ico_noniewiem: bo wiekszosc moich kolezanke niedzieciata, ale znalazlam sobie jedna dziecmi i patologiczna miloscia do chust hehe :-D :-Dja mogę gadać o Izie,zupkach,kupkach,ewentualnie o objawach ciąży,a dziewczyny to nudzi,zwłaszcza te ,które nie są matkami...

hehe, mnie to nie rusza, tak jakos swieta sa takie naturalne dla mnie, ze gorączka mnie nie ogarnia :ico_oczko:a teraz zaczyna się gorączka przed świąteczna wszyscy jacys nakręceni ja zaczynam juz to zauważać a wy

no to niefajnie :ico_noniewiem: chociaz ja tez czasem jak powedruje po wątkach natykam sie na jakies frustratki i potem mam ochote wykasowac TT z ulubionych :ico_noniewiem: , teraz to sie juz tylko kilku sprawdzonych watkow trzymam.edi postanowiła opuścić forum...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość