helol babeczki
Basiu widze ze i ty dalas juz jabluszko, ale ja juz z tego zrezygniwalam bo Zosiak dostala uczulenia :ico_placzek: na ten moment zostaje tylko przy cycku, no chyb ze Zosia bedzie głodna to wtedy nie bede miala wyjscia
Viola córcia każdą śliczna kiecke obrzygała po 3 min. od załozenia, wiec normalka
onaa chba tak jak ja bedzie nosic tylko spodnie :ico_brawa_01:
Abegano :ico_brawa_01: ddla natalki zuch dziewuszka :ico_haha_02:
Ula wspolczucia jesli chodzi o remonty, u mnie to co roku przed świetami mąż wymyslal nowe remonciki:, a to wywalenie ściany pomiedzy kuchnia a salonem, tylko kafelkowanie kibelka, w tym roku a szczescie nie wpad na ten pomysl :ico_sorki: :ico_sorki:
a tak na marginesie to ma doła
bylam wczoraj u mojej bylej szefowej (moja szkola podzielila sie na dwie placowki), do ktorej poszedl caly moj warsztat pracy (budowalam go 10 lat) i okazalo sie ze mnie nie zatrudni (a w maju obiecala mi to). I na ten moment zaczynam od początku, z nowa szefowa , ktorej wydaje sie ze wszytko umie i wie.
Przykre jest to ze czuje sie wykorzystana i kopnieta w tyłek. Jak bylam bezdzietna i charowalam 7 dni w tygodniu to bylam cacy, a jak pojawila sie dzidzia to juz mozna mnie bylo wrzucic do koszana śmieci. :ico_zly:
Trudno, ale i tak za nic w świecie nie wrocilabym do tego co bylo przed dzieckiem
BO ZOSIA JEST NAJLEPSZYM CO MNIE SPOTKAŁO
no i przeciez czlowiek pracuje zeby życ a nie na odwrót :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-12-14, 19:11 ]
Viola ah co to byl za ślub :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-12-14, 19:12 ]
no no a tera czekamy na fotki ze ślubu
Kingi :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-12-14, 19:19 ]
a oto córcia w kieckach
i jeszcze 1 taniec z tatusiem