Kamila nie bój się. Poród to nic strasznego.JA JAK BĘDĘ RODZIĆ TO ZWARIUJĘ CHYBA ZE STRESU
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Podzielam Twoje zdanie. A co do rozstępów to smaruję się ale nie wierzę za bardzo w działanie tych kremów. Jak ktoś ma skórę skłonną do rozstępów to mimo tych drogich specyfików to i tak się pojawią. Ja już na sobie to przetestowała. W tamtej ciązy miałam drogi krem na rozstepy (nie pamiętam nazwy) i smarowałam piersi uda i brzuch tak samo i wiecie co na brzuchu nie mam rozstępów a na piersiach i udach mam. Czyli jakby krem nie skutkował to bym miała wszedzie a jakby skutkował to nigdzie. :ico_noniewiem:moge byc cała w rozstepach wazne zeby z małym bylo wszystko ok
[ Dodano: 2007-12-14 ]
Dokładnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja zaliczam sie do tych chorujących :ico_placzek:dziewczyny te ktore nie daly sie chorobie niech sie trzymaja dzielnie,a my juz chore musimy sie pozbyc tego chorobska do swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!