16 gru 2007, 14:23
Hej dziewczyny :-)
Wczoraj byłam na imprezie było nas 8 osób i śmiechy odchodziły i pogaduchy a moja Mała w salonie z nami przez 5 godz :ico_haha_01:
A gdy wróciliśmy do domu i nastała cisza Maja się obudziła i nie spała prawie do 2 w nocy :ico_sorki: przyjaciólka się śmieje,że mam puścić metalice zamiast kołysanek to będzie spała,bo lubi chałas :ico_haha_01:
A ja mam taki metaliczny posmak w ustach -biore antybiotyki :ico_placzek: :ico_placzek: i mam nadzieje,że to od leków.
Bo wiecie ....kochaliśmy się tydz temu i hmmm nie wyszedł na czas i teraz może być ciąża. Dzień póżniej zastanawialiśmy się czy załatwiać tabletkę ,ale stwierdziliśmy,że dwoje na raz było by super,chowały by się razem i takie tam...za jednym zamachem dwa skarby by były .Wiem,że pomyślicie,że zwariowałam ale zawsze chcieliśmy dwoje a nalepiej bliżniaki.
No i poszłam do lekarza w poniedziałek to było 3 dni po tym.. A tu jak by cios w głowe,Takie słowa
W pani przypatku ciąża po 2 miesiącach to zagrożenie pęknięcia macicy ponieważ po cesarce 2 lata trzeba odczekać :ico_szoking:
No i teraz tylko czekać co się okarze.Moja kuzynka urodziła 2 dzieci przez cesarke niecały rok przerwy i nie wiedziałam,że to takie niebezpieczne :ico_olaboga:
Moja szefowa ma dzieci też 11 miesięcy różnicy ale ona poród naturalny hmmmm.....
Na test jeszcze za wcześnie (przepisała mi tabletki antykoncepcyjne )jak dostane @to będę je brała przez bite 2 lata
Musiałam się wygadać.