16 gru 2007, 19:24
witajcie.
ja oczywiscie tylko daje znac ze zyje, jeszcze tylko trzy dni i mam nadzieje ze bedzie czas na poczytanie co u was sie działo przez ten czas kiedy mnie tu nie było..
Milenka przymierza sie do wymowienia " mama", siedze z nia i ona patrzy jak ja to mowie i ustami robi taki sam wyraz,ale dzwieku jeszcze nie ma, ale ciesze sie jest taka bystra.
jutro idziemy do lekarza, bo katar dalej meczy a do tego przypałetał sie kaszel i tak mi jej szkoda, bo strasznie ja meczy :(
choinki u nas postrojone, jak zrobie foty i bedzie czas to wkleje, obie sa sliczne, ale szczerze mowiac Miluni nie interesuja..
a jak ona sie cieszy jak jej załacze " teletubisie", ile mamy smiechu w domu :ico_haha_01:
kamizela musze ci podziekowac za karteczke, miło ze ktos pamieta o nas, bo ja nie pamietam za bardzo o nikim, jeszcze zadnych kartek nie powysyłałam, ale u nas tez odkad weszły w mode sms'y kartki zeszły na dalszy plan.. :ico_sorki:
ok to teraz wracam do moich zmierzluchów, jak juz bede po egz to bedzie wiecej czasu na moje przyjemnosci
:516: