Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

17 gru 2007, 00:58

ja z myśleniem już nie nadążam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kasi.k
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 gru 2007, 00:59

Hej

Ja tylko na chwilę zameldować, że już jestesmy z powrotem w domciu. Nie obyło się bez przygód - odlecielismy ponad 1h później bo samolotowi zamarzły skrzydła :ico_szoking: :ico_olaboga: i polewali jakimś specjalnym płynem. Ale na szczęscie dolecielismy i jestesmy wreszcie u siebie :-D

Poczytałam was ale niewiele pamiętam bo stron nastukałyście, że hoho :ico_olaboga: Postaram się wpaśc na TT jak będę mniej zmęczona i miała więcej czasu, bo dzisiaj dość że mi odwaliło i robiłam remament w szafkach w kuchni :ico_puknij: to jeszcze Viki marudziła (ale to zabki, i o dziwo dolne dwójki a nie górne jedynki :ico_szoking: ).

Buziaczki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 01:01

Kolka, :ico_szoking: Ale przeciez Agnieszka Urban to.... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kolka

17 gru 2007, 01:02

kasi.k, hej! :-D No to czekamy na relację... z tymi ząbkami to reguły nie ma chyba :ico_noniewiem: A ze zmarzniętymi skrzydłami samolot latać nie może?? Przecież chyba nie macha nimi jak ptak :ico_szoking: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-17 ]
M0rD3CzKa, no tak, ale on tak tylko coś zmontował, nie wiem jak :-D To nawet nasze miasto nie jest na tym video :-D Chciał Rafała wkurzyć :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 01:05

kasi.k, witaj spowrotem :-D z ząbkami tak bywa...Kacpiemu w sumnie w ciagu 3 dni wyszlo 6 i wszystkie gorne :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-12-17, 00:08 ]
Kolka, ahahahhaha juz wiem to jest wkretka hahah super ... jak sie obejrzy do konca to mozna wlasny filmik tak nagrac hahah dobre!!!

Awatar użytkownika
Kolka

17 gru 2007, 01:09

http://www.videownia.pl/index.php?id=ff ... 3f230f8c63 o tak to zrobił :-D

[ Dodano: 2007-12-17 ]
sorki, ale Płocka w opcjach nie było :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 01:10

juz zrobilam swoj :ico_oczko: i wyslalam hahah ale sie chlopak zdziwi :ico_szoking: :-D :-D

[ Dodano: 2007-12-17, 00:20 ]
Kolka :-D :-D :-D

katrin
Papla
Papla

17 gru 2007, 02:26

Witajcie nocna pora,ja ostatnio tyko o tej porze mam czas na TT :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Grudzien jest ciezki dla nas,urodziny,swieta itd.Poczytalam Was i malo co pamietam :ico_placzek: :ico_placzek: Boze,jaka jestem zmeczona,dobrze,ze przyjechala do mnie ukochana kuzynka i pomogla mi w przygotowaniach do urodzin,bo nie dalabym rady przy zabkujacym Antosiu.
Kolka-jak ogladnelam ten film to uwierzylam,ze to naprawde ktos dla Ciebie taki bilbord zrobil, taka stara i naiwna jestem :ico_puknij: :ico_puknij: Widzisz ,te tesciowe to juz chyba z zasady sa po to, zeby nas wku...wiac.A nie dziwie sie, ze przekonala synka do niezrobienia gastroskopi,bo to nie jest przyjemne badanie i pewnie Twoj maz tylko czekal na okazje,zeby sie z tego wykrecic,ale tak jak piszesz lepeij zapobiegac wielu rzeczom niz potem zmagac sie z jakims gigantem.I tez argument :krosty :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Mordeczko-sesja w lazience pierwsza klasa.I powiem szczerze,ze odkad masz taki fajny podpis to staram sie,zeby maz nie zagladnal mi przez ramie, bo :ico_szoking: i chyba by mi chcial zabronic pisac z Wami :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: zebym nie ogladala Mikolaja na sianku.
Iwonka-no to masz tez zajefajna sytuacje na swieta.Koszmar.Rozumiem Twojego meza,ze nie chce byc obludny i dzielic sie oplatkiem z kims,z kim juz tyle przeszedl,kurka ta doroslosc wcale nie jest taka prosta :ico_placzek: :ico_placzek: Na pewno to tez nie bedzie latwa wigilja dla Twoich tesciow-wszystko takie pokrecone.Nie zazdrosze tej ciezkiej atmosfery
Kari-bylo sluchac Kolki, ze nie warto sie wysilac przy pracach zaliczeniowych-tylko dobra bibliografe wpisac i przypisy.Komu by sie chcialo to szczegolowo czytac i to przed swietami,w koncu wykladowcy to tez ludzie(choc czasami niewygladaja) :ico_haha_02: Zazdroszcze Ci tych przepustek do Krakowa,warto nawet za cene przejechania Zakopianka(a otwarli juz ta dwupasmowke?)
Kamelek-ale masz fajnie, w perspektywie sianko :-) ,masz bardzo kreatywnego meza, moj to by mi TT zabronil jakby widzial Mikolaja a Twoj od razu z taka propozycja :ico_szoking: A moj Antos jakos na czworakach nie stoi,wiec nie wiem jak to jest jak dzidzia pije na czworakach z cyca,ale na pewno wyglada zabawnie :-)
Delicja-mi pani doktor kazala tak wlasnie gotowac,osobno miesko i osobno warzywa i tak robilam, choc teraz duzo czesciej dostaje sloiczki.Jednak musze juz chyba wywar mesny tez zaczac podawac bo jak czytam to inne dzieciatka juz rosolki zajadaja
syla-oj bedzie sie dzialo, chyba jakos musimy zbiorowa odpowiedzialnosc za Waze dzieci wziac i Wam je wirtualnie pilnowac(sprawdzonym sposobem Mordeczki)bo Wy o swiecie zapomnicie jak sie dorwiecie do siebie i jeszcze ta Twoja nowa bielizna-kurka,chyba dlugo Cie tu na TT nie zobaczymy.P.S.a ja Ci pozazdroscilam i tez sobie cosik kupilam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: no,ale nie takie odlotowe jak Twoje
Kasik-dzieki za sms.a,ale niestety znowu mialam zero na karcie i nie moglam odpisac.Ciesze sie, ze jestescie juz w domciu.Jak przeczytalam, ze Wikuli wyrosly dolne dwojki to az sie usmiechnelam, bo jej narzeczony tez bez gornych a z czterema dolnymi lata-kurka,moze oni rzeczywiscie sa dla siebie przeznaczeni :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

A gdzie mroweczka???i agi??-Tesknimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!agi narobilas mi smaka na grzanca galilijskiego z krakowskiego rynku :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Tutaj w Niemczech w wiekszych miastach przez caly adwent sa takie kiermasze swiateczne,stoja takie budki,z roznymi smakolykami, grzancami,rekodzielami itd,a w tym roku jestem tak zagoniona,ze udalo mi sie tylko raz byc na tym i to krociutko ,a przeciez Antosiowi nie zaszkodzilaby tak szklaneczka grzanego,korzennego winka wypita przez mamusie
Im-ale Ci fajnie,masz szanse na spotkanie z Mordeczka :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-12-17, 01:30 ]
Caro-jakos nie umiem znalezc czy pisalas jak sie robi te kartki,ktore masz z oskarkiem.I jak sie czujesz,juz troszke lepiej z bolem glowy??

[ Dodano: 2007-12-17, 01:32 ]
A Cyprianek Justynki skonczyl 16-tego 8 miesiecy-z tej okazji wielkie buziaki i duzo radosci z rodzicami w Danii ,wszystkiegoi najlepszego!!!

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 gru 2007, 09:28

Melduje sie!
Nie bylo mnie przez kilka dni. Prosze o wybczenie :ico_sorki: :ico_sorki: , ale same wiecie jak to jest przed swietami, no i wspolny weekend po drodze sie zdarzyl :-)
Przeczytalam Was, ale niewiele pamietam :ico_sorki: (tyle stron :ico_szoking: , fajnie :-D )

katrin, dobrze ze kuzynka mogla Ci pomoc. Zastanawialam sie jak sobie radzisz.
Mordeczka, Mikolaj p o w a l a j a c y :-D :-D . Ja kiedy Was czytalam, to tez tak na wszelki wypadek zaslanilam soba monitor :ico_noniewiem:
Kasi.k, witaj . Wszedzie dobrze, ale najlepiej u siebie :-)
Delicja, zupka z mieskiem z czasem na pewno posmakuje bardziej :-)
Rybcia, :ico_olaboga: , nie wiem co napisac, bo powtorzylabym sie. Szkoda ze Andrzejek jest chory :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-17, 08:40 ]
Kari, no to masz kobito zadanie spejalne :-) zlecone od Mikolaja.
Tutaj w Niemczech w wiekszych miastach przez caly adwent sa takie kiermasze swiateczne,stoja takie budki,z roznymi smakolykami, grzancami,rekodzielami itd
no wlasnie bylismy w niedziele na takich kiermaszach, ale gdzie im tam do tych krakowskich :ico_placzek: No i winka nie zdazylam zakosztowac, bo strasznie zimno bylo i nie chcielismy Majutka przeziebic. Jutro wkleje zdjecia. Teraz juz musze sie polozyc. Pa

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 11:25

o rany.... Dziewczyny to ja zlikwiduje tego Mikolaja w sianku moze lepiej co? :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-12-17, 10:32 ]
Paaa Mikolaju..bedziemy tesknily haha :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”