Ja przyszłam... mam sie odchudzać, ale nie mogę :( Bartek dostał z pracy dwie reklamówy z różnymi słodyczami i tak stoją i kuszą, połowę oddalam Patrykowi, ale reszta została... na Święta obdzielę :-D
Jolu - co porabiasz?? jak nie to co myślę to allegro ;-) taaak??
No i dziś wózek tyż nie przyszedł... może jutro :ico_noniewiem: - a jutro jadę do Agi mojej bo Patryś ma urodzinki ;-) kupiłam mu to:
http://www.allegro.pl/item277310818_okr ... na_tv.html
sama lubiłam tę grę, ale na kartkach w kratkę w czasie lekcji :-P
prezentów jeszcze nie kupiłam, bo moja siostra jedzie do taty, teściowie to akurat mi nie zależy... a my z Bartkiem wymyśliliśmy, że kupimy sobie to co potrzebne do tennisa :-D dzieci, nie wiem... coś przydałoby się, bo tak pusto pod choinką :ico_noniewiem: dziadkowie dołożą sie do pokoiku dla dziewczynek, więc...
Eluś, avatarek słodki, jak Ty :-) - i po Nowym Roku czekamy na Was u nas - dogadamy się co do terminku :-)
Dziś Bartek wyszedł w pracy na papierosa, a pracuje razem z moim dyrkiem i dyro, pyta się: i co słyszałem, że żonka wkrótce wraca do pracy :-D a Bartek, tak? to ja nic nie wiem bo póki co czekała na decyzję o umowie i jakoś się nei doczekała, na razie to jest bez pracy... dyro wyłupił gały i bąknął, że to farsa by firma kurierska do tej pory nie dostarczyła umowy do pracownika swojego ;-) hihi średnio mi zależy, i jak nie dadzą mi sporo więcej pieniążków, i umowy na stałe (bo kontrakty trzyletnie dają u nas) - moga mnie cmoknąć :-P wolałabym zmianę stanowiska na wyższe rzecz jasna, ale nie wiem czy da radę, bo w firmie stworzyli siatkę stanowisk i ponad to nie wyskoczysz :-/ no nic pozostaje mi czekać :-D a jak nie to jak przyjdzie właściwy moment to poszukam pracy, w której będzie żłobek dla dzieci pracowników :-) a co!!!
idę chyba spać...