Hej, własnie wróciłam do domu od lekarza. Wszystko jest w porządku, szyjka zamknięta tylko główka nisko więc dlatego pewnie te krocze boli. Wyniki super, morfologia lepsza niż przed ciążą. Od ostatniej wizyty przytyłam 5kg :ico_haha_01: Szczerze mówiąc to nawet je czuję :ico_oczko:
Teraz mam wizyte 2 albo 7 stycznia, mam sie jeszcze dowiedziec bo to początek roku i bede miała usg.
Najlepsze jest to ze nie wzięłam dowodu i jak przyszło do wypisywania zwolnienia okazało sie ze lekarz potrzebuje mój NIP. Dobrze ze mogłam zadzwonic do księgowości to mi podali bo tak bym musiała iść jeszcze raz.
Rzeczywiscie pusto tutaj, Gosia od dzisiaj na zwolnieniu wic pewnie bedzie zaglądać później.
Czy wiecie co sie dzieje z Fintifluszka ??? Tak dawno jej nie było
z tego co pisała jakis czas temu to ma popsuty komputer ale chyba przydałoby sie do niej odezwac czy wszystko u niej w porządku.
K@tkA dzisiaj widziałam moją kolezankę, miałam sie jej zapytac o badania jakie robiła ale ona pracuje w sklepie i było tyle ludzi ze nie było jak pogadac. Podejrzewam ze po swietach będzie spokojniej :-)