koniecznie zapytaj :-D mam nadzieje ze bedzie pamietal :-D aleeeeeeee mi narobilas smakaaaaa :-D
[ Dodano: 2007-12-19, 22:56 ]
zdublowal mi sie post... :-D Kolka, no wlasnie..czytam i mysle ..''a o co Jej chodzi'' a ze ja nie pomuslalam ze jak zwykle link Ci sie nie wkleil :ico_puknij: :ico_oczko: :-D :-D :-D
bede robila malibu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jutro kupuje skladniki :ico_brawa_01: :-D mniammmmmmmmmmm :-D Kolka, :ico_sorki: dziekuje za przepis :ico_sorki:
a linki... ja wlkasnie nie wiem widac komp cos musi Ci szfankowac :ico_oczko: :-D bo przeciez nie glowa :ico_puknij: :ico_oczko: :-D
nie mysle... i Tobie tez nie radze myslec :ico_szoking: wiesz jak to bardzo boli :ico_szoking: :ico_oczko: :-D :-D :-D :-D
[ Dodano: 2007-12-19, 23:11 ]
co 2 tyg? :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-12-19, 23:12 ]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_szoking: to nic...zrobie na sylwka juz bedzie mozna pic :-D a na swieta kupie sobie wodke malibu gotowa z mleczkiem zrobie :-D Kolka ... normalnie zaraz po ta wodke polece :-D takiego smaka mam :-D a narazie pije piwko :-D
ale nie te malibu pierwsze, tylko drugie :-D Tamto po kilku dniach jest już dobre.
A ja na święta kupię sobie CANARI to tak jakby malibu tylko za 13 zł :-D