Hej!!!
Yvone, nie martw sie. Ja tez chodze z Małym w rozne miejsca gdzie jest glosno i duzo ludzi i jest ok. Dzieci maja dziwna zdolnosc do zasypiania w takich miejscach :ico_haha_01:
Anita, po takim czasie jak Kacper zobaczy tate to go nie pusci nawet na chwilke. Moj Rysio ostatnio duzo pracuje to jak był w domu w niedziele, to Szymek prawie wcale nie spał w dzien tylko bawił sie z tata, gadał z tata. Nawet nie chciał mleka ode mnie tylko tata musiał go karmic. :ico_haha_01: Miałam dzien wolnego bo synek sie stesknił za tatusiem :ico_brawa_01:
martunia, ty masz taki problem z butla jaki ja miałam z piersia. nie wiem jak Ci pomoc, przykro mi. :ico_noniewiem:
Pruedence, ja tez mam klopot z pezentami. Po pierwsze nie wiem co, a po drugie jak pomysle o kolejkach i tlumie to mi sie wszystkiego odechciewa.
No własnie, bo co kupic parze mlodych ludzi? Znamy ich krotko, ale poniewaz spotykamy sie cała paka i kazdemu kupujemy prezent to im tez, tylko jeszcze nie wiem co... :ico_olaboga:
Wczoraj kupiłam Szymusiowi mate edukacyjna. Nawet nie wiedziałam, ze to taka super zabawa!!! jak nie macie jeszcze mat dla swoich dzieciakow to kupcie koniecznie. Polecam, na prawde. Szymek szaleje. :-D