CZESC DZIEWCZYNY pamiętacie mnie jeszcze????? Nie miałam kiedy was poczytać bo dopiero nam dzis kompa kumpel przywiozł a i pracy przed świętami troszke, więc doczytam co pisałyscie pozniej a teraz tak szybciutko składam wszystkim wam
ZDROWYCH PRZEDE WSZYSTKIM, SPOKOJNYCH RODZINNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,PYSZNEGO KARPIKA I WSZYSTKIEGO DOBREGO
U nas tak w miare oki, dzieci doszły poki co do siebie sa zdrowe mozna powiedziec, natomiast ja mam dalej problem z plecami jak wam Katelajdka pisała. Nawet juz wątpie czy to od tych korzonkow bo bola mnie tak raczej wyzej i z lewej strony z boku ach juz tyle ketolnalu zjadłam i nadal bolą :(((,po swietach ide znow do lekarza cos podupadam na zdrowku sypię sie-starość nie radość hi hi hi. acha jak konczyłam pisanie ostatnio na tt to pisałam wam ze idę do fryzjerka takze mam juz nowe włoski, czuje sie w nich super, powrot do blondu hi hi hi, mam fotki to wam wkleję i same zobaczycie ;)

No to własnie obecna JA hi hi hi, z ciemnych powrot do blondu ale sie ciesze bo lubie zmiany :) i jak wam sie widzę???
nic kochaniutkie tak jak pisze doczytam w wolnej chwili co u was a póki co ide kimać i jutro wielki dzień świąteczny, mega rodzinny więc nie wiem czy kompa odpale ale moze kto wie ;),pozniej na wieczerze idziemy do teściow i prezenty i tos sie za gwiazdorka przebierze bo wiem ze jest kupiony stroj św.mikołaja hahahah bedzie czadzik juz to widzę nic ZDROWYCH,SPOKOJNYCH JESZCZE RAZ SWIAT DLA WSZYSTKICH papapsiuuuuu