Zdążyłam przed północą, chcę się z Wami podzielić opłatkiem, kliknijcie
http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Sikorka
[ Dodano: 2007-12-25, 00:14 ]
A jak my po kolacji, chyba tak jak co roku, wesoło, chłopcy w czapeczkach mikołajowych rozdawali prezenty, Karol robił wielkie oczy na wszystko, a najbardziej chyba na psa mojej siostry :-D siedział przy stole i wcinał opłatek i śpiewał, tak tak, bo Karol śpiewa ostatnio, a raczej sobie nuci :-D Kacper z Patrykiem (synem mojej siostry) też śpiewali kolendy, jednym słowem miło i rodzinnie. Potem wspólnie oglądaliśmy bardzo stare zdjęcia, jeszcze z przed wojny mojej babci, babcia zmarła 3 lata temu, a tato odnalazł jej album. Były tam zdjęcia mojego taty jak się urodził, ale miał fajny wózek :-D
O 19.30 wróciliśmy już do siebie, bo Karol był już śpiący, usnął szybko, a my siedzieliśmy już we trójkę, chłopaki grali w jakąś grę, ja trochę w TV się gapiłam i wieczór zleciał,. Jutro też idziemy do rodziców, my w Kozienicach nie mamy żadnej więcej rodziny.
Kurcze w tym roku nie poszłam na pasterkę, a tak lubię, ale Karol się budzi i wtedy bez cyca ani rusz więc lepiej nie ryzykować :-D
Ojej nie zanudziłam Was jeszcze?? Dobrej nocy i świętujcie, świętujcie, świętujcie........