cześć dziewczyny, a mnie pamietacie?
Kochane myślami jestem codziennie z Wami, nie mogę jednak zaglądać do Was - uwierzcie brak czasu. Agatka zaczyna chodzić, ma taki wiecie jeździk i trzyma go z tyłu i pcha, czasami zaliczy upadek ale już sama ładnie zaczyna "go prowadzać",
Amelka chyba tez tak zaczynała prawda? No i musze mieć teraz ją na uwadze, bo wszystkie szafy otwiera, wszystko z nich wyrzuca, wchodzi pod stół, a najchętniej to by w garnkach "grzebała", chyba jakaś kucharka z niej będzie :-) Na szczęście obrusów nie sciąga ani nic ze stołu.
Poza tym Piotr mój mąż za tydzień dobry wyjeżdża, zatem chcemy jak najwiecej czasu razem teraz spędzać...
Wigilia miał być Gwiazdor i dużo ludzi, niestety Gwiazdora nie było, szwagier miał nim być ale pojechał z moją siostrą i ich córką do szpitala, Karolcia (ich córka) złapała wirusa i cały dzień wymiotowała...wigilię spędzili w szpitalu :-( Jednak potem w drodze powrotnej wstąpili i podzielilismy sie opłatkiem, Agatka tez się z wszystkimi dzieliła... No i ile prezentów było hohohoh Nie wiem czy wypada mi się chwalić ale powiem co dostała: grajacy nocnik, takie duże cymbłaki w kształcie krokodyla do mają kółka i można je ciagnąć, fotelik samochodowy, zabawkę Kubuś Puchatek, lalkę i pieniążki, a dziś przyjadą następni goście więc pewnie cosik jeszcze przywiozą... Za to mój mąż zrobił mi wielką niespodziankę - kupił mi złoty pierścionek, włąśnei łąduję baterie od aparatu to wieczorem wstawię fotki...
Ogólnie miła atmosfera i tak rodzinnie spędzmay świeta.
Życze Wam kochane moje i waszym dzieciom i rodzinom dużo zdrowia, szczęścia, radości, spełnienia marzeń oby Nowy Rok przyniósł wiele wiele wspaniałych , mile spedzonych chwil!!!!
A teraz kilka zdjeć :
tutaj Agatka i ja oraz mojej mamy siostra z swoim synkiem - czyli Agatki wujkiem:-)
[ Dodano: 2007-12-25, 12:26 ]
Karolas super fryzurka :-)
Jejku kiedy ja przeczytam te wszystkie posty, wogóle nie wiem co u was słychać?
[ Dodano: 2007-12-25, 12:27 ]
tutaj Agatka bawi sie z swoim Nikolasem - synek mojej koleżanki
[ Dodano: 2007-12-25, 12:31 ]
na niektórych zdjęciach jest "dziwna data" ale mi się wtedy aparat zresetował i nei zauważyłam, dziś zrobie nowe fotki, mam nadzieje ze jutro też skorzystam z obecnosci wszystkich domowników i zajrzę do Was :-)
Miłego ucztowania papa
mój mały rozrabiaka