Aska moze bedzie zla ze ja wyprzedzilam ale moze zreszta nie bo jest teraz przeszczesliwa bo miala w tym roku niesamowitego Mikolaja-Marek przyjechal zrobil jej w nocy niespodzianke :ico_brawa_01: Tak sie ciesze jej szczesciem
witajcie kochane moje! jak już magda Wam doniosła jestem przeszcześliwa! spałam sobie w noc przed wigilią i ktoś puka do drzwi tak ok 4 nad ranem, otwieram a to moj kochany z rogami renifera grającymi kolende na głowie. byłam w takim szoku bo jeszcze wieczorkiem pisał , że jest w szkocji- podstepny moj. Swieta super minęły, nawet wczoraj byliśmy wieczorkiem u znajomych i jest pieknie. Marek strasznie sie ze mnie śmieje, że chodze jak kaczka i wogole przedrzeznia mnie, że tak sie zmieniłam. bedzie prawdopodobnie miesiac w polsce, planujemy od 2 stycznia wyjazd w gory ale zobaczymy czy nic sie nie zmieni. jak na razie ja bardzo chce bo czuje sie dobrze. jestem bardzo, bardzo szcześliwa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D marek przez 2 miesiace sie nie golił i zawsze mowił na skypie, że zapomniał podłaczyć kamerke wiec ja o tym nic nie wiedziałam. wyglada przez brode zupełnie inaczej , ślicznie! :-D
no to kochana ciesze się razem z Tobą Waszym szczęściem i trzymam kciuki za wypad w góry! super, że przyjechał i to na tak długo, nadrabiaj zaległości i ciesz się każda chwilą
u nas leci, wczoraj byli znajomi i miło wieczorek spędziliśmy, dziś lenistwo :ico_oczko:
buziaki