Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 gru 2007, 13:56

napisalam posta i go wcielo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 14:10

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-27, 13:13 ]
zaraz mnie trafi szlakkkkkkkk ...nie laduja mi sie strony ...fotosik nie dziala....TT tez jakby chcialo a nie moglo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2007-12-27, 13:33 ]
Obrazek
Kacpi z Chrzestna
Obrazek
W kosciele
Obrazek
z dziadkami

Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 gru 2007, 14:43

M0rD3CzKa, :ico_noniewiem: zdjęcia ładne :-) coś faktycznie nie teges ten komp Ci chodzi. ale może uda ci sie powrzucać do jutra te fotki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 14:55

mam dosc walczenia z netem :-D na stronce mojego bloga sa zdjecia z chrztu... www.angel-ja.blog.onet.pl

[ Dodano: 2007-12-27, 13:58 ]
reszte powrzucam jak bede miala cierpliwosc do mojego neta :ico_zly:

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 17:30

Mordko super zdjęcia, a Kacperek jaki duży się wydaje, wygląda na dużo wiecej niż ma, super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja o swoich nic nie będę pisać, bo chcę jak najszybciej zapomnieć... Wczoraj tylko było jako- tako, ale przez kilka godzin.
Napiszę tylko tyle, że gangrena nie chciała podzielić się ze mną opłatkiem...
kochana, od koleżanek się nie wymigasz :ico_nienie: , gadaj tu zaraz co się stało, bo się zdenerwowałam, aż tak nieudane miałąś świeta? :ico_placzek:
taki prosty prezent, ale jak sobie pomyślę z jakim sercem dany... Nie mam serca rozerwać tej kopertki
piękne, niby nic,a jednak znaczy tak wiele.......................

Awatar użytkownika
Kolka

27 gru 2007, 18:11

Pewnie, że super :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Caro, kochana, nie było AŻ tak źle :-) Nikt mnie nie bił i otwarcie nie ubliżał. Może potem jak R pójdzie spać to napiszę... ale nie chce mi się :-) :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kasi.k
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 gru 2007, 18:37

Juuuupi :509:
Powoli wraca życie do kwietniówek :-D i jest znowu trochę do poczytania :-D

Ja wczoraj uspiłam moją rozrabiarę o 20, połozyłam do mojego łózka bo same na noc byłyśmy, zabrałam laptopka i siadłam koło niej bo kaszel ją wybudza i... nastawiłam się na napisanie zaległego pościka. A tu... moja córcia tuz przed 21 zrobiła mi niespodziankę i...
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

No i koniec z pisania :-D :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-27, 18:05 ]
A teraz me dziecię spi grzecznie z tatusiem więc moge popisac :-D

Kolka szkoda, że Święta nie były tak radosne dla ciebie jak powinny :ico_olaboga: moze i nikt cię nie pobił, ale słowa wielokrotnie bardziej ranią niz ciosy, więc napisz nam co się stalo i bedzie ci lżej... A zdjęcie w podpisie wspaniałe :ico_brawa_01: obie wyglądacie przeslicznie :ico_brawa_01:

Mordeczka duzo buziaków, zdrówka i opieki Anioła Stróża dla Kacperka z okazji chrztu :ico_buziaczki_big: zdjęcia wspaniałe, wyglądacie super, a Kacpi prezentuje się okazale w tym garniturku :ico_brawa_01:

Iw_rybka brawa wielkie za postawę antystonkowa :ico_brawa_01: tak trzymać!!! co do szwagra to nie ma słow :ico_olaboga: a co z waszym domkiem w Koszalinie?? kiedy sie przeprowadzacie??

Kari duzo zdrówka dla Krystiana, mam nadzieję że jednak go nic nie łapie i to tylko jednonocna przypadlość... czekam na zdjęcia ze Świąt...

Katrin choinka przesliczna, a mamusia z synkiem jeszcze wspanialsi :ico_brawa_01: a gdzie więcej zdjęc mojego przystojnego zięcia??

Caro nie miałam wczesniej okazji, więc dopiero teraz serdecznie gratuluję pierwszych kroczków Oskarka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jestem strrrrraszecznie dumna że jestem wirtualną cioteczką takiego sprytnego przystojniaka :ico_brawa_01:

Mróweczka widziałam na naszej klasie nowe zdjęcie Eryczka :ico_haha_02: wygląda bosko, taki super men z niego :ico_brawa_01: i widze, że udało ci się zakupić dinozaura :ico_brawa_01:

Przepraszam najmocniej kogo pominęłam, ale po takim czasie przerwy jest trudno spamiętac wszystko :ico_sorki:

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2007, 20:52

Kolka jak super wyglądacie z niunią :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: extra :-) :-) :-)
I pisz nam co się stało, bo jak nie to zaraz wsiadam w auto i pędzę do Ciebie i już się nie wymigasz od mówienia :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Kasi.k dziękujemy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
jestem strrrrraszecznie dumna że jestem wirtualną cioteczką takiego sprytnego przystojniaka
:-D :ico_wstydzioch: :-D :ico_wstydzioch: :-D :ico_wstydzioch: :-D :ico_wstydzioch:
Mróweczka widziałam na naszej klasie nowe zdjęcie Eryczka wygląda bosko, taki super men z niego i widze, że udało ci się zakupić dinozaura
ja już dawno nie byłąm na naszej klasie, pedzę zobaczyć :-D

Awatar użytkownika
Kolka

27 gru 2007, 21:22

pisz nam co się stało, bo jak nie to zaraz wsiadam w auto i pędzę do Ciebie i już się nie wymigasz od mówienia
To ja wybieram tę opcję :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

Dzięki za komplementy :ico_sorki: :ico_wstydzioch:

W sumie to nie ma o czym bardzo pisać... wszystko dotyczy tradycyjnie rodzinki mego męża i jego samego :ico_zly: Jak uśnie to napiszę. I jak natchnienie będę miała, bo jakoś narazie nie mogę się połapać we własnych myślach :ico_noniewiem: Mój umysł też świętował i jeszcze dojść do siebie nie może :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-12-27 ]
Zamiast tego kilka fotek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

hektorka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 gru 2007, 22:28

cześć Lasunie
I już po świętach, szybko mi zleciało, bo byliśmy w rozjeżdzie.
Wigilię spędzilismy w domku wraz z teściami, Kamil wytrzymał aż do 22, szalał, śpiewał kolędy po swojemu razem z nami , a najbardziej cieszył się z prezentów. Pierwszy dzień świąt byliśmy u mojej mamci, tez było super, Kamil szalał do 23, nie wiem skąd on miał tyle energii, a drugi dzień spedziliśmy u mojej siostry, ale tu już padł bo wytrzymał tylko do 19. Więc te święta podrózowaliśmy.
Powkleejam kilka zdjęć i ide was nadrobić.
To nasza choineczka
Obrazek

to pierwsza bombka Kamilka, chyba wam pisałam o mojej tradycji
Obrazek

To przed wyjciem na wigilie do teściów
Obrazek

Obrazek

Tu się dorwał do prezentów
Obrazek

A tu mikołaj zgubił czapke, a Kamil ją przymierza
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”