racja :one:co się odwlecze to nie uciecze :ico_oczko: , mam nadzieję że się kiedyś spotkamy :-)
ja też Wam zyczę Wesołych, spokojnych, pełnych miłości, nadziei i wiary Świąt Bożego Narodzenia

rozumiemy karolinko i pisz co masz chęc - po to jest forum. a Wy tam w hotelu byliście czy w domu u rodziny? ja teraz mam pomoc czasami od teściowej czy mamy że Olą się zajmą - ale jak dziecko ma 2 lata to nic trudnego, jak Ola była malutka to były dni że nie miałam jak się ubrac i nikt mi nie pomógł a mama i teściowa są po sąsiedzku - każdy wszedł zagadał do małej niunia, niunia, co kochana i tyle. tak to już jest. mama moja ją chociaż na spacery zabierała jak spała w wózku to miałam 2 godziny dla siebie i jak pierwszy raz ją zabrała i mogłam spokojnie w wannie usiąść to się popłakałam.ide sie polozyc fajnei ze moglam sie Wam wygadac chociaz niewiem czy mnie zrozumiecie i zarazem przepraszam ze Wam tu tak napisalam

sorki ale :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:przyszli dzis moi tesciowie i powiedzieli ze to moja wina

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość