A tabletki te sa hormonalne,zawierają tylko progesteron a niema miesiączek bo tabletki te zwykle hamują owulacje no i bierze je sie bez przerwy.
no to ptzepraszam ze wprowadzilam Cie w blad, gdzies, na jakims forum czytalam ze sa one niehormonalne. Mysle wiec ze nie powinnas sie zamartwiac. Ta kolezanka o ktorej pisalam ma 23 lata i 4 dzieci :ico_szoking: Lekarz powiedzial jej po blizniakach ze ma tak plodny organizm ze musialaby sie wysterylizowac aby nie zachodzic w ciaze. W jej przypadku podobno nawet spirala nie bylaby wystarczajaca. Z tego co wiem teraz to lacza rozne metody aby wiecej dzieci nie miec. Wiec mysle ze takich jak ona jest niewiele :ico_haha_01:
Dziewczyny, nie myślcie sobie,że mój mążyk z własnej i nieprzymuszonej woli odkurzył i umył wannę :-D
no to z jednej strony pocieszajace ze zadna z nas nie ma ideala, ale z drugiej zalamalas mnie ;-) :-D
A mój maluszek dziś spał trzy razy po pół godzinki a teraz zasnoł niedawno i obudził sie z wielkim krzykiem,chyba brzuszek go bolał.
moze daj mu Viburkol?
jest w super nastroju, pogodny i uśmiechnięty
może on myśli że 4.00 rano to już dzień i pora wstać :ico_szoking:
hihi, ja mysle ze on nie mysli, tylko widzi mamcie ktora sie usmiecha (bo jak sie nie usmiechac? :-) ) i tatke ktory gada, to mysli ze wszystko jest ok i sie buntuje jak probujesz go polozyc. Moze badzcie nudni jak flaki z olejem to nie bedzie skory do zabawy? Zreszta latwo radzic gdy ma sie dziecko spiace jak nell. Pociesze Was tylko ze ja nic specjalnego nie robie, wiec mam po prostu fuksa :-)
no ale tacy co sami sie domyślą też sie zdarzają, tylko czemu nie nam??? :ico_sorki:
hihi, no wlasnie, o my biedne ;-)