02 sty 2008, 13:15
Witam w Nowym Roczku :-D
Widzę, że tu szaleństwa na całego :ico_brawa_01: i imprezki Sylwestrowe sie udały!!
My tego roku z dziećmi w domu zostaliśmy. Nie było chętnego żeby z Naszymi dzieciakami został :ico_placzek:
Ale posiedzieliśmy, pojedliśmy posłuchaliśmy muzyki, potem Radzio z tatą poszli puszczać fajerwerki, a my z Wojtusiem Oglądaliśmy z okienka. Baaardzo sie mu podobało!!
U nas tak puszcza;la młodzież fajerwerki, że jeden balkon się podpalił :ico_olaboga:
Nikogo nie było w domu więc facet wyważył drzwi do tego mieszkania i gasił ten balkon, jak przyjechała straż to już dogasili tylko. Balkon mają zjarany na maksa, okna też szlak trafił, drzwi do wymiany - nie zły bilans na koniec roku.
lidziasc chrzestna Wojtusia ma na imię Kasia i raczej nie udziela się na forum bo bym wiedziała o tym :-)
Babcię mam przekochaną i najcudowniejszą na świecie, tylko teraz nam bardzo choruje na MDS to jest zespół przed ostrą białaczką. Szpik kostny nie wytwarza płytek krwi i czerwonych ciałek, więc średnio jest co 3 tygodnie na transfuzji. Właśnie od dzisiaj jest w szpitalu.
A co do kolędników to cały na biało to mój mąż, a reszta to kuzynostwo dalsze i bliższe. Mam najbliższych 9 kuzynów i tylko 1 kuzynkę. Super coo :-D