Dzien dobry wszystkim . Jest szaro zimno i ponuro Grzes ma nadal katar wiec tym optymistycznym akcentem rozpoczynam drugi dzien 2008roku. Czyli zosyalo nam jeszcze363 pieknych dni . :-D
przyświeca słoneczko...i jest miło
Zazdroszcze .
dzis troszke poleniuchuje :ico_brawa_01: do pracy dopiero na 15 ale nie trzeba gotowac obiadu bo lodowka od swiat pelna :ico_haha_01: maly spi wiec odkurzanie tez mi sie upiecze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Abegano ja tez nie mogę wejść na naszą klasę.... chyba to błąd w sieci.... nie sądzę, żeby zamknęli...
u mnie bez problemu
[ Dodano: 2008-01-02, 11:25 ]
Co do tych szorstkich plam to mi się wydaje że to może być taka skaza. jak byłam mała to właśnie coś takiego miałam na zgięciach nóżek i rączek
moj maly po urodzeniu mial czerwoną pręgę na nadgarstku ktora nie schodzila bardzo dlugo (myślalam ze to siniak)a ze dostawal wita K to wykalkulowałam ze ma jakies problemy z krwią moze skazę krwotoczną :ico_szoking: i choć po miesiacu wydawalo mi sie ze tobyla druga reka to zaniepokojona postanowilam jechac do lekarza.Poniewaz przy ubieraniu Grzes sie strasznie zloscil zobaczylismy ze on zamiast plakac SSAL SOBIE NADGARSTKI! :ico_smiechbig: Stad to byla raz jedna raz druga reka do tej pory w nocy budzi mnie cmokanie :-D