Hej dziewczyny tyle nalkikaliscie 54posty :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Matko nigdy nie nadrobie.
Brawa dla Tadzia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Chcialam sie pochwalic ze Juli wczoraj podniosla sie z pozycji lezacej do siedzacej a dzis to :ico_szoking: i to nie jest fotomontaz a ja z moim Pawlem zrobilismy takie oczy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: I dzis trzeba obnizyc znowu lozeczko
[ Dodano: 2008-01-02, 17:16 ]
Ufffffffffffff juz poszlo szybko z tym czytaniem
Mowin Grzes wyglada super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jaki duzy
Ula a Pawelek to duzy mezczyzna a tata to nigdy sie go nie wyprze :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: Taki podobny :ico_szoking: A wy wygladacie szampansko :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-01-02, 17:20 ]
Dziewczyny mam sposob na butelke i pozegnanie sie z cycem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Choc nie wiem czy zadziala na wszystkie dzieci,nio i troszke jeszcze trzeba z cycem pokabinowac wiec:
Ja wczoraj sciaglam mleko do butelki i tak dawalam Juli do cycania no i w koncu wypila ale mysle ze tak powoli powoli przyzwyczai sie i wtedy luksus.
Jak macie inne sposoby to piszcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: