03 sty 2008, 08:46
lulu81, oj lulu, ale przykra wiadomość. Trzymaj sie. Będzie troche smutno tu bez was, ale moze jak będziesz miala internet to nadal będziesz z nami i nie będziesz musiała się z nami żegnać. W końcu Ukraina to nie koniec świata.
magdzinka zrezygnowałam z piersi bo wydało mi się, że Asia jest juz za dorosła i za mądra na to. Potrafiła sama zajrzeć mi w dekolt i sięgać do cycusia. Poza tym, takie akrobacje przy tym wyprawiała, że aż trudno to sobie wyobrazić, np. stawała z cycem z buzi i robiła różne obroty i wygibasy, nie mówiąc o skubaniu. No i jestem już zmęczona nocnymi pobudkami. Odkąd Asia się urodziła ani razu nie spałam dłużej niż 4 godziny jednym ciągiem, na ogół to są drzemki po godzinie lub dwie. A i w ciąży miałam też problemy ze spaniem. Niestety, pobudki są jeszcze nadal choć dzisiejsza noc była już cudowna. Asia zasnęła o 20, podubka na butle o 23, o 24 pociągnęła trzy łyki herbatki i kolejne karmienie o 4.40. Podubki były w między czasie ale wystarczyło czułe słówko i spała dalej. Więc jestem pełna nadziei, że wreszcie będzie spała dalej.
A dopiero co odstawiłam od piersi a juz w niedziele dostałam okres. Oj skończył się dobre czasy.
Ale dzisiaj lodowato na dworze. Na termometrze mam minus 6 stopni od strony zacisznej czyli jest około -8, brrrrr