hej hej dziewczynki
witam was po 1 dniu po pracy-dalam rade i nawet znioslam ten dzien a myslalam,ze bedzie gorzej
kurcze z tego co widze to kazda z was bedzie wiedziec przede mna kto zamieszkuje w brzuszku :ico_oczko:
no nic poczekam w koncu 22 stycznia nie jest daleko a na samo badanie wybieram sie 23 ,wiec oby tylko wszystko dobrze bylo i obym lot z malenstwem zniosla
wozek hm...
nie patrzylam,nie szukalam,za wczesnie dla mnie
a moze poczekam co wy powybieracie i podsuniecie na pomysl hehe :-D
a$ka tez sie ciesze,ze ty i malenstwo macie sie dobrze :ico_brawa_01:
Moniś ty na dlugo nas nie zostawiaj :ico_nienie: ,bo jak tutaj bedzie smutaśno bez ciebie kochana kożelanko :ico_placzek:
to widze zakupki sie udaly i ida pelna parą-super :ico_brawa_01:
szczako imie Piotr podoba mi się :ico_oczko:
ja mam tylko jedno i to dla corci,co bedzie jak jednak to synus sobie rosnie pod sercem hm.. wtedy to zaczne buszowac za imieniem dla niego :ico_oczko:
acha co do kremow tez uwazam,ze to sprawa genetyczna,jesli ktos ma tendencje to te paskudne rozstepy wyjda tak czy siak :ico_zly:
ja przy synie uzywalam kremu Fissan i na brzuchu nie mam ani jednego-w zasadzie jako mloda i niedoswiadczona mama nie wiedzialam,ze moge tez poszczelac na posladkach i biodrach i tam przyznam sie nie smarowalam sie tak czesto i mam
w chwili obecnej mam Mustele na brzuch i druga na piersi a takze 2 tubki Fissan-u jak i Gelanica czy jakos tak w zielonym opakowaniu-smaruje sie na razie Mustella jak ja skoncze zaczne Fissana :ico_haha_01: