05 sty 2008, 14:55
Hejka ale naklikałyście było co poczytać :-D
Widze ze nasze dzieciaczki wczoraj coś nie chciały się z nami rozstac, bo mój tez miał jakies braki w miłości i nawet wykapac się dobrze nie mogłam, bo niby już spał ale jak wychodziłam to tak zaczynał płakac ze aż się zanosił, a jak go tatus na raczki brał to jeszcze gorzej, a jak tylko mamusia się pojawiła to od razu zasypiał, normalnie szok
A co do wspólnego spania to ja tez się nie mogę z maluchem wyspac, ale naszczepcie przysunęliśmy jego łóżeczko do naszego i jest Oki, tylko czasami nad ranem do nas trafia
Basiu zdjęcia cudne Tadziu już rewelacyjnie siedzi, jestem pełna podziwu
Rewelacyjna ta książeczka, uśmiałam się do łez :-D
Sosim ja migdałki lubie ale rodzynki nie bardzo, ale może zaczniemy się na rowerkach odwiedzac to na pewno schudniemy, ale myslisz ze nas na autostrade wpuszcza :-D .
A mój maluch tez ostatnio dostał uczelenie na tyłeczku, ale zmieniłąm mu kremik bo cały czas używałąm sudokremu, a teraz smaruje mu z hippa, bo akurat mam próbke niech sobie troche tyłe od tego sudokremu odpocznie, a tyłeczek po jednym dniu już śliczniutki
A co do jedzona to mój tez już praktycznie wszystko je, podobnie jak u Asi, a za szpinakiem też nie przepada :-D
Violu no nie wiem gdzie ty taką duża blacha znajdziesz na szarlotke dla nas, a jeszcze jak się mężowie dołaczą to już w ogóle mega musi być
:-D
Abegano zazdroszcze tej studnióweczki, oczywiście zycze udanej zabawy :-D
[ Dodano: 2008-01-05, 13:56 ]
Aniu gratulacje dla córeczki za takei spanko :ico_brawa_01:
mój wczoraj woncu o pólnocy padł, ale spał za to do 8 wiec nie jest źle :-D