Ale Ty musisz miec wszystko!!!Madziulec właśnie o to chodzi ,że w CZD nie dają mi wszystkiego.w zasadzie mam tylko książeczkę,w którą wpisują kolejne wizyty i badania i prześwietlenia.aha i wypisy.cała dokumentacja zostaje tam.nawet jak chciałam niektóre badania zrobić u nas na miejscu w szpitalu to się nie zgodzili.a u nas czeka się np.na scyntygrafię dwa tygodnie do miesiąca a w CZD pół roku.no ale tu chodzi o kasę przecież.jak mają dobrego pacjenta to go tak łatwo nie puszczą.
Nie wiem jak pobieralas mocz na posiew, bo moze tez byc przeklamanie.bakterii e - coli na 1ml jest 100 000 a leukocytów 25-30 + zlepy pojedyncze
Niestety przykro mi Mamuska :ico_placzek: ,ale zgadzam się z Madziulec w 100 %,to jest duzo leukocytów.Koniecznie zrób wszystkie badania i powtórz jeszcze raz badania moczu!
[ Dodano: 2007-03-21 ]Nie wiem jak pobieralas mocz na posiew, bo moze tez byc przeklamanie.bakterii e - coli na 1ml jest 100 000 a leukocytów 25-30 + zlepy pojedyncze
Jednak sa i leukocyty, czyli ewidentnie ZUM.
Dziecko w tej chwili kwalifikuje si ekoniecznie do wykonania co najmniej USG, a wg mnie juz i cystografii mikcyjnej, bo jest to drugi epizod ZUM.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość