a tak wogole to Jagodko wybacz cioci gapci...
Najleprze zyczonka z okazji roczniczki :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_tort:
Maya jeszcze oka od rana nie zmruzyla .....nie spi 4 h a czuje ze przeciagnie sie do 6h....chwilowo sie bawi a przed chwilka jakies cyrki ze zmeczenia odstawiala.....hihihi dobrze ze sobota bo ja jeszcze w pizamie :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2008-01-05, 12:22 ]
Maya usnela :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-D ...a ja szybko oblecialam lazienki...choinka prawie rozebrana...stoi lysa bez ozdob ale reszrta musi zajac sie A....
mam chetke na jakies dobre ciasto....najlepiej serniczek...albo serniczek na makowcu...zalazlam nawet przepisy tylko skladnikow jakos brak....
a znacie jakis przepis na babke z makiem ale bez drozdzy?zostalo mi troche maku z puszki od swiat i nie chce wyrzucic a jeszcze dobry wiec szkoda...i moze by babke zrobic zwykla i dodac maku?mozna tak?bo nigdzie takiedo przepisu nie widzialam :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-01-05, 12:31 ]

tak sie Maya dzis bawila w spanie w lozeczku :ico_haha_01: ...ale to tylko byla zabawa....
[ Dodano: 2008-01-05, 14:16 ]
widze ze dzis nikt tu nie zaglada...
Maya spala godzine :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-D ...no i zjadla sloiczek z hipp'a makaron,kurczak i warzywka...papryka m.in....pachnial tak dobrze ze sama mialam na niego ochote :ico_haha_01: a Maya zjadla duzy sloik i jeszcze chciala :ico_szoking: ....chyba muze kupic ich wiecej...
i przyszedl kubek do picia...zaraz wkleje fotki...od dzis Maya na powaznie bedzie sie uczyc sama pic....czasem probowalam jej cos podac z kubka ale eraz jak juz ma swoj prywatnosciowy to nie ma innej opcji :-D