hej hej
Kłótnie Ja tez ostatnimi czasy mam jakies wariacje z T. zawsze o coś sie kłócimy ostatnio...no i przyłączam się do Was babeczki...z samego rana tez miałam awanturkę z chłopek...faktycznie coś dziś jest w powietrzu :ico_noniewiem:
Choroby No i masz babo placek ... my tez chorzy jesteśmy :ico_placzek: Zaczęło się od kichania i lekkiego pokrzypywanka u Wojtusia. Wczorajsza noc była dośc nieprzyjemna, mały się budził, wircił i płakał bo nie mógł sobie miejsca w łóżeczku znaleść, dostał kataru :ico_placzek: i nie potrafi oddychac przez nosek no i kaszle ...Oj oby nasze dzieci były zdrowe :ico_sorki: ZDRÓÓWKA ŻYCZYMY wszystkim chorym!
Mam wiadomośc od Bluszczyka Ma się dobrze, maluszek ma już 10 ząbków i powoli zaczyna chodzić. Mają własne mieszkanko, bardzo za Wami tęskni i macie wszytskie pozdrowienia i całuski!
Mysiaac :ico_brawa_01: Witaj kochana, szkoda, że nie masz neta ... Pisz często ...!
Wszytskie lutowianki Tęsknię za dziewczynami, których nie ma. Ostatnio napisałam do tej pani o pseudonimie
snoopi, która przekazała nam widomośc o synku Moniki- Elviski i z którą korespondowałam drogą elektroniczną jeszcze przed odejściem Jasieńka, ponieważ jej córeczka Ala ma tą samą chorobę co nasz Jaś. Zapytałam czy ma jeszcze kontakt z Moniką, czy wie co u niej ...tęsknię za nią, stale o niej myślę ... Tak bardzo bym chciała dowiedzieć się co u niej ale nie wiem czy do niej napisać ... :ico_olaboga:
:ico_brawa_01: Świetny pomysł z tymi zdjęciami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Oto mój Wojtuś:
Wojtuś ma 6 dni:

16 dni:

Wojtaś ma na tym zdjęciu miesiąc:

Mam 4 miesiące:

A to kilka dni temu:
[ Dodano: 2008-01-06, 22:34 ]
Dla naszego Kacperka :ico_tort:
Wczoraj w końcu się zdecydowaliśmy i kupilismy na roczek już porządną spacerówkę Wojtusiowi bo ciągle jeździł w głębokim. Oto ona, ma ktoś może?
http://allegro.pl/item289652750_wozek_s ... ierem.html