07 sty 2008, 14:20
Dzieki za kompleksową odpowiedź :ico_haha_02: Z zasiłkiem rehabilitacyjnym wiem, u mnie 182 dni mijają ok 15 kwietnia, więc już powoli mogę się dowiadywać bo do 15 lutego muszę złożyć dokumenty w Zusie, ale nie wiem niestety ile można być na tym zasiłku, jakoś nigdzie o tym nie piszą. Co do brzucha, to swędzenie jest inne niż to jak się skóra rozciąga ( wiem bo na początku tak miałam), poza tym mam jakieś krosteczki na brzuchu, więc wolę, żeby to jednak obejrzał, a co do piersi, to już na pierwszej wizycie mówił mi, że mąż będzie musiał nad nimi popracować, a ostatnio (pisałam Wam), miałam jakby opuchniętą, no i ten ból, czytałam gdzieś, że gin może zalecić stosowanie linomagu w maści, ale lepiej tego nie stosować na własną rękę. Oj pomęczę go, na szczęście jako pierwsza, nie będzie jeszcze zmęczony, dopiero po mnie :ico_haha_01:
Nowa co do chrztu to się nie orientuję, wiem że w mojej poprzedniej parafii nie było z tym żadnego problemu, jak jest tu nie mam zielonego pojęcia, ale ja myślę, że my będziemy wyprawiać chrzciny - tylko najbliższa rodzina - ponad 20 osób, mój A ma 3 rodzeństwa a oni żony i mężów i dzieci, A. jest najmłodszy.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2008, 14:24 przez
spinka, łącznie zmieniany 1 raz.