Tylko, ze ja musze najpierw zobaczyć na żywo i popróbować, pewnie bedziemy chceili kupic używkę na allegro :-)
To mamy podobne zdanie :-D tez jeszcze w sklepie trzeba sprobowac. Na Allegro zagladam co jakis czas, ale sa tylko niebieskie i czerwone, jakos te moje kolory nie sa chyba popoularne, alebo na tyle nowe ze nie ma jeszcze uzywanych. No zobaczy sie, jak nie bedzie wyjscia to naciagne meza na nowy :ico_oczko:
Spinka - trojkolowce bardzo mi sie podobaja, w zasadzie te XLander to jest jedyny 4-kolowiec ktory mialam w swoich typach. Chicco Trio fajny jest, podoba mis ie tez Quinny Speedi ale on jest juz drozszy wiec odpada. Podobnie Mutsy - fajne ale drogie no i ciezkie jak diabli, ja musze po schodach to wnosic niestety.
My mieszkamy w mieszkaniu wiec 1 poziom, ale lozko mamy na antresoli i tez kurde nie wiem jak to wykombinowac zeby po schodach nie latac w nowy. Trzeba bedzie jakos wcisnac klanape rozkladana zeby na poczatku tam spac kolo lozeczka.. Bo dziecka na gore chyba bede sie bala brac, chociaz kto sie.
Siunia super ze wrocilas :-D