Dziękujemy za pamięć :-) Asiula Ucałuj twoją Emilke ode mnie :-D
Jakoś brak czasu mi ostatnio doskwiera. Mała mi wieczorami ładnie kaszke zjada i nawet już cyca nie chce. Musze ją powoli przestawiać na butle bo za niedługo do pracy. W sumie to chciałąbym ją jeszcze karmić może mi się uda chociarz rano jak będe wychodzić do pracy i w nocy. Zobaczymy :ico_noniewiem: Męża wysłałąm na spacer z małą bo przez te mrozy to nie była na polku ostatnio wogóle. A weekend mamy raczej towarzyski bo jedziemy dzisiaj i jutro w odwiedziny i mam nadzieje skoczymy jeszcze do kina. Trzymajcie się ciplutko :-D
My dzisiaj też byliśmy u znajomych :-) Mają 18-sto miesięcznego synka więc Emi miała towarzysza do zabawy :-)
A jutro mój mężu jedzie na narty a ja zostaję z Emi w domu. Miałam też jechać ale jedna babcia chora a druga wyjechała i nie mam z kim dziecia zostawić :ico_placzek:
No ale może uda mi się pojechać w tygodniu...
No i po weekendzie. Fajnie było. Cały czas w rozjazdach a Emi grzeczna jak aniołek. Tylko gorsze nocki :ico_noniewiem: budzi sie normalnie co 2 godziny - ja chce się wyspać :ico_placzek: A teraz się obudziła z półgodzinnej drzemki i ma serenade do smoczka i zaczeła coś gadać w stylu babababa. A ja gotuje obiadek i dzisiaj do pracki :-D Miłego dnia
Olcia współczuję nieprzespanych nocek. Może Emilce zaczynają ząbki się wyrzynać ??? maryyann, mam nadzieję żę żadne choróbsko Cie nie bierze :ico_nienie:
A my dzisiaj byliśmy do kontroli i Emi waży 10,800 :-D
Aha i mamy kolejnego ząbka. Górną dwójkę :-D To już 7 ząbek :ico_oczko:
Aga to chyba nie ząbki bo ona się budzi daje jej cyca i zaraz zasypia. Podejrzewam że sprawdza czy jestem wpobliżu i chce sobie troche pociumkać. Dzisiaj spałyśmy do 9.15 co prawda z pięcioma pobudkami ale trochu się wyspałam :ico_oczko:
Małgorzatka brzusio super!!
maryyann to niedaj się chorubsku :-)
My dzisiaj po szczepieniu. Mała waży 7 kg troche średnio przybrała więc musze zacząć dokarmiać. Kaszka dwa razy dziennie :-) No i kończe bo leży na macie i się zaczyna ostro irytować